MENÜ

Mauririzio Gherardini: "Datome ve Lauvergne, Final Four'da yok"

Final Four'da mücadele etmeye hazırlanan temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko'nun Genel Menajeri Maurizio Gherardini, takımdaki sakat oyuncularla ilgili konuştu: Datome ve Lauvergne, Final Four’da kesinlikle olmayacak. Vesely ve Kalinic’in durumu belirsiz.

Mauririzio Gherardini: "Datome ve Lauvergne, Final Four'da yok"

Turkish Airlines EuroLeague’de Final Four heyecanı, 17 Mayıs’ta başlayacak. Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Beko’da Maurizio Gherardini, takımdaki son gelişmelerle ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Sakat oyuncuların durumuna değinen İtalyan menajer, “Obradoviç’in son basın toplantısında verdiği bilgiler dışında başka bir şey yok. Bazı oyuncularımızı kaybetmiş görünüyoruz, sakatlıklar nedeniyle. Takımla birlikte antrenmanlara katılamıyorlar. Gigi Datome ve Joffrey Lauvergne, Final Four’da kesin olmayacak” ifadelerini kullandı.

‘Dönmelerini umut ediyoruz’

Takımdaki diğer sakatlar Vesely ve Kalinic’le ilgili de konuşan Gherardini, “Bu oyuncuların durumunu yakından takip ediyoruz. Zaman tablosuna bakacağız. Dönmelerini umut ediyoruz ancak ne zaman iyileşeceklerini söylemek şu an çok zor. Saat saat kontrol etmeye devam edeceğiz” dedi.

Maurizio Gherardini, kesinlikle en iyi şekilde sahada yer alıp, maceranın içerisinde olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

YORUM YAZ