MENÜ

Mauricio Pochettino: Messi, yedi Ballon d'Or ile dünyanın en iyisi

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde yarın Real Madrid'e konuk olacak olan Paris Saint-Germain'de teknik direktör Mauricio Pochettino düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Lionel Messi'nin dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu belirten Arjantinli teknik adam, Kylian Mbappe'nin sakatlık durumuna da değindi.

Mauricio Pochettino: Messi, yedi Ballon d'Or ile dünyanın en iyisi

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde yarın Real Madrid'e konuk olacak olan Paris Saint-Germain'de teknik direktör Mauricio Pochettino düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Pochettino, Mbappe'yi dünyanın en iyi oyuncusu olarak görüyor musunuz? sorusuna, "Messi, yedi Ballon d'Or ile dünyanın en iyisi, bu yüzden harika oyuncularımız var ve en iyisi olmayı hedefliyoruz. Kylian'ın formu kendini gösteriyor. O da en iyiler arasında yer alan oyunculardan biri." sözleri ile cevap verdi.

Mbappe oynayabilecek mi?

Geçtiğimiz gün antrenmanda sakatlık yaşayan Kylian Mbappe'nin durumu ile ilgili olarak ise Arjantinli teknik adam, "Tamamen sakiniz, durumu iyi. Darbe anında acı içindeydi. Ancak iki saat sonra yürüyebildi. Umarım basın toplantısının ardından iyi antrenman yapabilir." dedi.

Mbappe hakkında çıkan transfer dedikodularına da değinen Pochettino, "Kylian için sakiniz, bu belli. Genç olmasına rağmen oldukça olgun. Giydiği formanın renkleri savunmak istiyor. Kylian'dan şüphem yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ