MENÜ

Mathieu Valbuena'dan bomba transfer açıklaması: "Teklif gelirse düşünürüm"

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Sarı Lacivertli kulüpte kalıp kalmayacağı en çok merak edilen konuların başında gelen Mathieu Valbuena, ülkesi Fransa'da katıldığı bir televizyon programında geleceğine ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mathieu Valbuena'dan bomba transfer açıklaması: "Teklif gelirse düşünürüm"

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Sarı Lacivertli kulüpte kalıp kalmayacağı en çok merak edilen konuların başında gelen Mathieu Valbuena'dan geleceğiyle ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ülkesi Fransa'nın TF1 adlı televizyon kanalında yayınlanan Telefoot programına konuşan "Küçük Bisiklet" lakaplı futbolcu, sözleşme yenileyip yenilemeyeceğiyle ilgili net bir karar vermediğini söyledi.

Haberin Devamı

"Neler olacağını gelecek yaz hep birlikte göreceğiz." diyen Valbuena, "Fenerbahçe'yle sözleşme uzatabilir ya da başka bir kulübe transfer olabilirim. Yeni bir maceraya başlamak için de herkesi dinlemeye hazırım." ifadelerini kullandı. 34 yaşındaki yıldız isim, Olimpik Marsilya'ya geri dönme ihtimaline yönelik bir soruyaysa şu şekilde yanıt verdi:

"Marsilya, benim için çok özel bir kulüp. Bir teklif gelirse buna kayıtsız kalamam. Marsilya'da sıra dışı şeyler yaşadım. Hayatımın en güzel 8 yılı orada geçti ve kalbimdeki takımın Marsilya olduğunu hiç saklamadım. Zaten nostaljik bir tarafım da var. Bazen yalnız kaldığımda 'Şu an orada 12'inci veya 13'üncü sezonumu geçiriyor olabilirdim.' diye düşünüyorum."

Haberin Devamı

Sarı Lacivertliler'in yıldız ismi, Fransa Milli Takımı'nın kalbinde her daim bir yara olarak kalacağını belirtirken "Milli takım kariyerimle ilgili bir değerlendirme yapmak benim için çok zor. Ülkemle hiçbir şey kazanamamış olmak içimde bir ukde olarak kaldı. Buna karşın milli takımın kazandığını gördüğümde çok büyük gurur yaşıyorum ve kendime kendime 'Bu yeniden doğuşa katkıda bulunabilirdim.' diyorum." şeklinde konuştu.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ