MENÜ

Masterchef yarışmasına Fatih Terim ve Mourinho damga vurdu!

Ekranların sevilen yemek ve eğlence programı Masterchef’e Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim damga vurdu. Programın yarışmacılarından Fikret Tuğ, söz hakkı aldığı zaman yaptığı konuşmada kendisine Fatih Terim’i örnek aldığını söyleyerek felsefe olarak Fatih Terim gibi olmayı hedeflediğini aktardı. Masterchef yarışmacısı Fikret’in o sözleri ise Galatasaraylı taraftarlar tarafından sosyal medyada sıkça paylaşıldı.

Televizyon ekranlarının fenomen yemek yarışmalarından birisi olan MasterChef Türkiye’ye yarışmacı Fikret Tuğ, Fatih Terim ile alakalı sözleriyle damga vurdu. Felsefesi ve hedefleriyle ilgili konuşan Fikret,”Geçen sene Kayhan arkadaşımız kendisine Mourinho'yu örnek alıyordu ve elendi hatası buydu. Ben Fatih Terim'i örnek alıyorum." sözlerini kullandı

Haberin Devamı

FİKRET TUĞ KİMDİR?

Hayallerindeki en büyük adımı atıp şampiyon olmak istediğini söyleyen Fikret Tuğ Gümüşhanelidir.

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Fikret Tuğ Lisans eğitimini Çanakkale'den Gasteronomi bölümünde tamamladı. Mutfakta şovun çok büyük önemi olduğunu ifade eden Fikret Tuğ'un yarışmaya 3 yıldır başvurduğu biliniyor.

Birinci turda “Ketojenik Çarpıntı” adlı yemeğini yapan Tuğ üç evetle ikinci tura çıkmıştı.

İkinci turda Aramsol ve Mazlum ile birlikte üçlü düelloda yarıştı ve en iyi kavun dolmasını yaparak bir üst tur olan üçüncu tura çıkmayı başardı.

YORUM YAZ