MENÜ

Masterchef Serhat Doğramacı kimdir? Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında, nereli?

MasterChef 2020'de Serhat Doğramacı ve Barbaros Yoloğlu şampiyonluk için mücadele etti. Yarışmanın en başından beri dikkatleri üzerine çeken Serhat Doğramacı sunumları ve gösterdiği performansla alkış topluyordu. MasterChef Serhat Doğramacı, iddiasını ilk gün ortaya koyarak, 'Basit bir şekilde şampiyon olacağım' demişti. Nişanlı olduğu bilinen Serhat, Süleyman Demirel Üniversitesi Aşçılık bölümünde eğitim gördü. Ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarında 15 adet madalya/kupa kazandı. Peki, Masterchef Serhat kimdir? Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde.

Masterchef Serhat Doğramacı kimdir? Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Serhat Doğramacı, MasterChef yarışmasıyla adını duyurdu ve son ikiye kalarak adından söz ettirdi. Başarılı aşçı, MasterChef'te çıkardığı tabaklarla jüriden de tam not alıyordu. MasterChef Türkiye'nin başarılı isimlerinden biri olan Serhat, sezon boyunca çıkardığı başarılı tabaklarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Finale kalan Serhat Doğramacı'nın bu yılın şampiyonu olup olmayacağı merak ediliyor. Gastronomi yarışmalarında ödül ve kupa kazanan MasterChef Serhat yaklaşık 10 yıldır mesleğini yapıyor. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu'nda Aşçılık Programı'nda okurken katıldığı yarışmalardan pek çok madalya kazanan Serhat Doğramacı, MasterChef 2020 şampiyonluğu ile bu başarılarını taçlandırmayı hedefleyecek.

Haberin Devamı

Masterchef Serhat kimdir? Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında, nereli?

23 yaşındaki Serhat Doğramacı, 10 yıla yakın bir süredir aşçılığa dair eğitim ve iş tecrübesi olduğunu söylemektedir. Ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarında 15 adet madalya/kupa sahibi olan Serhat Doğramacı, Amerika ve Almanya’da toplamda 3 yıl çalışarak iş tecrübelerine bir yenisini eklemiştir.

Haberin Devamı

Masterchef Serhat Doğramacı kimdir Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında, nereli

İleri düzeyde İngilizce, başlangıç düzeyi Almanca ve Rusça bilgisine sahip olan Doğramacı, MasterChef 2020’nin ana kadrosuna dâhil olan iddialı isimler arasındadır.

YORUM YAZ