MENÜ

Masterchef kaptan kim oldu? MasterChef yeni bölüm fragman

MasterChef Türkiye'de büyük heyecan devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 2 Aralık Pazartesi günü yayınlananan bölümünde yarışmacılar kıyasıya bir rekabet içerisinde girdi. Peki, Peki Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef kaptan kim oldu? 2 Aralık MasterChef'in bu haftaki takımları ve kaptanları.

Masterchef kaptan kim oldu? MasterChef yeni bölüm fragman

MasterChef Türkiye'de heyecan kaldığı yerden bu hafta devam ediyor. Son 7 yarışmacının kaldığı MasterChef'te bu hafta tüm sistem değişti. MasterChef Türkiye yarışmasında yeni kural, eleme oylaması artık olmayacak. Yarışmacılar, birbirlerine oy veremeyecek. Kaybeden takım arasında bireysel yarış uygulanacak ve yemeği kötü yapan yarışmacı direkt eleme potasına gidecek.

Haberin Devamı

Reyting rekorları kırmaya devam ederken artık Pazartesi- Salı- Çarşamba günleri ekranlara gelecek. Tv8'in vazgeçilmez yarışması Masterchef Türkiye'nin 2 Aralık Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümü büyük bir ilgiyle takip edildi.

Masterchef kaptan kim oldu?

Büyük finale kısa süre kala heyecanın arttığı MasterChef'te yarışmacılar kaptanlık oyununda çöp şiş yapmak için yarıştı. Verilen süre sonrası yemeklerini tamamlayan yarışmacılardan son dörde kalan bir isim mavi takımın kaptanı oldu. MasterChef'te bu hafta en iyi çöp şişi yaparak mavi takımın kaptanı olan yarışmacı Alican oldu. Alican kırmızı takımın kaptanlığına ise Cemre'yi seçti.

Haftanın takımları belli oldu

Alican mavi takıma; Güzide'yi, Rıfat'ı, Ekin'i aldı.

Cemre ise kırmızı takıma; Yasin'i, Batuhan'ı seçti.

Haberin Devamı

MasterChef geçen hafta kim elendi?

MasterChef Türkiye'de geçtiğimiz hafta eleme heyecanı kaldığı yerden devam etti. Geçen hafta dokunulmazlık oyunları sonrasında Rıfat, Güzide, Kıvanç ve Batuhan takım kararıyla eleme adayı seçilmişti. Eleme oyununda oldukça zor ve teknik bir yemek olan uskumru dolması yapan yarışmacılar zorlu dakikalar yaşadı. Şeflerin tadımı sonrasında en kötü yemeği yaparak yarışmaya veda eden isim Kıvanç oldu.

YORUM YAZ