MENÜ

Masterchef Barbaros kimdir? Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Masterchef 2020'de finalde yarışan Barbaros Yoloğlu, yarışmanın en iddialı isimleri arasında yer alıyordu. Barbaros Yoloğlu, sezon boyunca iddialı çıkışları ve yorumlarıyla adından söz ettirmişti. Şeflerin lezzet konusunda üstün buldukları Barbaros özellikle et ürünlerinde kendisine güvense de mutfakta her konuda iyi olabileceğinin altını çizmişti. Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden mezun olan Barbaros Yoloğlu, yarışmaya Bodrum’dan dahil olmuştu. Barbaros Yoloğlu ile ilgili detaylar araştırılıyor. MasterChef Türkiye'nin iddialı yarışmacılarından olan Barbaros'un biyografisini derledik.

Masterchef Barbaros kimdir? Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

MasterChef Türkiye 2020'nin iddialı isimlerinden olan Barbaros Yoloğlu, sezon boyunca iddialı çıkışları ve yorumlarıyla adından söz ettirmişti. Seçilen kaptanların ilk takımına almak istedikleri isim olan Barbaros, yaptığı yemeklerde yakaladığı lezzetlerle şefler tarafından da alkışlanıyordu. Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden mezun olan Barbaros Yoloğlu, yarışmaya Bodrum’dan dahil olmuştu. Eskiden çok kilolu olduğu ve bir hayli kilo verdiği ortaya çıkmıştı. Değişimi ile sosyal medyada gündem olan MasterChef Barbaros, görenleri şaşkına çevirmişti.

Haberin Devamı

Masterchef Barbaros kimdir? Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Samsun’un Alaçam ilçesinde 1994 yılında doğan Barbaros Yoloğlu, liseye başlayana dek güreş ve farklı spor dalları ile yakından ilgilenmiştir. Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesi’ne gitmeye karar veren Yoloğlu, bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalışmış; ardından üniversite eğitimini almak için gittiği Erzurum’da, uzun bir süre çalışma hayatına devam etmemiştir.

Masterchef Barbaros kimdir Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli

2 sene önce tekrar mutfakta çalışmaya başlayan Barbaros Yoloğlu, kariyer planlarını gerçekleştirmek ve hedeflediklerini elde etmek için MasterChef’e başvurmuş, ana kadroya dâhil olmaya hak kazanarak, bu sezonun 16 yarışmacısından biri olmuştur.

YORUM YAZ