MENÜ

Marsilya'nın dramı

Devler Ligi'nde önceki gün DGrubu nefesleri kesti. Son hafta maçlarında gruptan çıkan takımlar, tam7 kez yer değiştirdi. Cengiz Ünder ve Igor Tudor'lu Marsilya, ilk yarısında 2. sırada olduğu grupta Tottenham'a son dakikada kaybedip, son sırada Avrupa'ya veda etti.

Marsilya'nın dramı

Şampiyonlar Ligi'nde dün 4 grupta maçlar tamamlandı. Milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in formasını giydiği ve daha önce Galatasaray'ın başında yer alan Igor Tudor'un çalıştırdığı Marsilya'nın yer aldığı D Grubu'nda oynanan maçlarda heyecan fırtınası vardı.

Haberin Devamı

Tottenham, Frankfurt, Sporting Lisbon ve Marsilya, 90 dakika içerisinde tam 7 kez yer değiştirdi, gruptan çıkan takımlar son nefeste belli oldu. Marsilya ise adeta bir dram yaşadı. Fransız ekibi, 45+2'de Mbemba ile öne geçti. Grupta ilk yarılar bittiğinde Marsilya, 2. sırada gruptan çıkmanın eşiğindeydi. Fakat 54'te Lenglet, skoru 1-1'e getirince, Mavi-Beyazlılar, 3. sıraya yani Avrupa Ligi potasına düştü.

Eğer kazansaydı...

Sonradan oyuna giren Cengiz Ünder, 87'de sağ kanattan harika bir orta yaptı ve Kolasinac'a adeta 'Al da at' dedi. Fakat Kolasinac, müsait pozisyonda topu değerlendiremezken, 90+5'te Höjbjerg, Tottenham'a zaferi getirdi. Bu sonuçla Tottenham, grubu lider bitirirken, Marsilya ise son sırada Avrupa kupalarının dışında kaldı. Eğer Fransız ekibi, mücadeleyi kazansaydı, ikinci olarak yoluna Devler Ligi son 16 turunda devam edecekti.

YORUM YAZ