MENÜ

Marlon Rodrigues kimdir? Marlon Rodrigues kaç yaşında, nereli?

Filip Novak'ın Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından sol beke öncelik veren ve transferde düğmeye basan Trabzonspor, Fluminense’den Marlon Rodrigues Xavier’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Bordo Mavili ekibin son dakika kadrosuna kattığı Marlon'un kariyeri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Marlon Rodrigues kimdir? Marlon Rodrigues kaç yaşında, nereli? Marlon hangi takımlarda oynadı? Bu soruların yanıtları ve detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Marlon Rodrigues kimdir? Marlon Rodrigues kaç yaşında, nereli?

Yeni kadro planlamasını çok önceden yapmaya başlayan ve transferde düğmeye basan Trabzonspor, yeni sezona en hazır takım olarak girmeyi hedefliyor. Anders Trondsen ve Stiven Plaza'yı kadrosuna katan Trabzonspor, aradığı sol beki de buldu. Filip Novak'ın Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından arayışlarını hızlandıran Karadeniz devi, Fluminense’den Marlon Rodrigues Xavier’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Bu son dakika gelişmesinin ardından Trabzonspor taraftarı, google üzerinden Marlon Rodrigues kimdir? Marlon Rodrigues kaç yaşında, nereli? Marlon hangi takımlarda oynadı? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Marlon Rodrigues kimdir?

Marlon Rodrigues Xavier olan sol bek oyuncusu, 20 Mayıs 1997 yılında Brezilya'nın Cascavel şehrinde dünyaya geldi. Futbol hayatına Criciuma Esporte'de başlayan Marlon, 2017 yılında ülkenin köklü ekiplerinden Fluminense'ye kiralandı. Fluminense'de 19 maça çıkan ve dikkat çeken bir performans sergileyen Brezilyalı oyuncunun bonservisi 460 bin euro karşılığında satın alındı.

İlk sezonunda takımın bankoları arasında yer alan 23 yaşındaki oyuncu, ikinci sezonunda ise formasını kaptırdı. Sadece 4 maçta forma giyebilen Marlon, geçtiğimi sezonun başında Portekiz ekibi Boavista'ya kiralandı.

Geride bıraktığımız sezon Boavista’ya kiralanan Sambacı, burada 27 maça çıktı, 1 gol atıp 2 asist yaptı. 1.78 boyundaki Marlon, sol açıkta da görev alabiliyor. Profesyonel kariyerinde 146 maça çıkan ve 3 gol kaydeden genç futbolcunun piyasa değeri 1.2 milyon euro. Fluminense ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sambacı, Brezilya U20 Takımı ile de 2 maçta görev aldı.

YORUM YAZ