MENÜ

Marius Sumudica'dan Süper Lig ve Kayserispor yanıtı!

Süper Lig’de futbolseverlerin yakından tanıdığı antrenörlerden birisi olan Marius Sumudica için Kayserispor iddiaları bugün kamuoyunda yankılandı. En son Süper Lig’de Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor’u çalıştıran Sumudica, Kayserispor iddialarıyla ilgili Rumen gazeteci Emanuel Roşu’ya bir video gönderdi. Sumudica, “Mesela daha dün Romanya'nın en büyük kulübü olan Steaua Bükreş'ten gelen teklifi reddettim. Çünkü benim aklım hala Türkiye'de!” Diyerek Kayserispor’a yeşil ışık yaktı.

Süper Lig’de ilk kez Kayserispor takımını çalıştırarak adından söz ettiren ve sonrasında da Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor kulüplerini çalıştıran Sumudica tekrar Süper Lig’e dönmek istiyor. 2017-18 sezonunda Kayserispor'un başında 33 maçta görev yaşan Sumudica, sezonu Kayserispor’la 9. Sırada tamamlamıştı.

Haberin Devamı

Rumen gazetesi Emanuel Roşu’ya açıklamalarda bulunan Sumudica, “Biliyorum ki Türkiye'deki bir çok insan beni seviyor ve aynı zamanda bir çoğu da nefret ediyor fakat bu benim karakterim. Çalıştığım her kulüp için sonuna kadar savaş veririm.” Sözlerini kaydetti.

Kayserispor hakkında da konuşan Sumudica, “Kayseri hakkında konuşacaksak, beni Türkiye'ye ilk kez getiren kulüp Kayserispor. Benim kalbimde çok önemli bir yeri var ve asla unutmayacağım. Kayserispor'daki taraftarlara da bir kaç şey söylemek istiyorum. Kayserispor'un başında olan bir antrenör var ve ona saygı duyuyorum çünkü onun bir kontratı var ve çalışıyor. Ben ise şu anda çalışmıyorum ve kontratım yok. Bana gelen elbette teklifler oluyor ve çoğunu reddediyorum. Mesela daha dün Romanya'nın en büyük kulübü olan Steaua Bükreş'ten gelen teklifi reddettim. Çünkü benim aklım hala türkiye'de! Ve bazı kulüpler, özellikle Kayserispor bir antrenöre ihtiyaç duyarsa geri dönmeye hazırım! Çünkü Kayserispor bana zamanında şans verdi ve Türkiye'deki herkese sumudıca'yı tanıttı. Ve şunu unutmayın. Sumudıca, Sumudica’dır. O bir deli fakat sadece futbol ve savaştığı kulüp için deli.” Sözlerini ifade etti.

Haberin Devamı

VİDEO: EMANUEL ROŞU

YORUM YAZ