MENÜ

Marius Sumudica'dan Fenerbahçe maçı sonrası 'transfer' vurgusu

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, 2-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Güçlü bir takıma karşı oynadıklarını vurgulayan Sumudica, ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti, ''Son 6-7 maçta bunu söylüyorum, transfer sezonu açılana kadar alabildiğimiz kadar puan alacağız, başka da çözümümüz yok.'' dedi.

Marius Sumudica'dan Fenerbahçe maçı sonrası 'transfer' vurgusu

Süper Lig'in 19. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un galibiyet hasreti 9 maça yükseldi. 15 puanla ligin ilk yarısını son sırada tamamlayan Malatya ekibinde teknik direktör Marius Sumudica, 90 dakikanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin kendilerinden daha iyi bir oyun ortaya koyduğunu ve kadrosunun kısıtlı olduğunu dile getiren Rumen teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

''Tribünde 25 bin kişilik taraftara karşı oynadık. Fenerbahçe’ye karşı 2-3 tane net pozisyon bulup gol atamıyorsanız şans bulduklarınızdan daha fazla skor üretmelisiniz. Daha iyi takımları var ve değiştirmek için yedek kulübesinde daha fazla oyuncuları var. Son 6-7 maçta bunu söylüyorum, transfer sezonu açılana kadar alabildiğimiz kadar puan alacağız, başka da çözümümüz yok. Tabii çok da bir şey kaybetmiş bulunmuyoruz, 3 tane takım 15 puanda. Her şey bitmiş sayılmaz. Ligin 2. yarısında ne olacağını göreceğiz.''

YORUM YAZ