MENÜ

Mario Lemina 'aptal değilim' dedi ve paylaştı! Paylaşımına yoğun ilgi...

Instagram hesabından Galatasaray'ı takipten çıkaran Mario Lemina, sosyal medya paylaşımlarını sürdürüyor. Son dönemlerde adı Beşiktaş'la anılan Gabonlu oyuncu, spor yaparken kendini müziğe kaptırdığı anları paylaştı. Lemina'nın gece geç saatlerde yaptığı göndermeli paylaşım da dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray'da Mario Lemina belirsizliği sürüyor. Instagram hesabından sarı kırmızılı ekibi takip etmeyi bırakan ve profilinden 'Galatasaray' ibaresini kaldıran Mario Lemina'nın bu hareketi transfer belirtisi olarak yorumlandı.

Haberin Devamı

Transfer gündeminde adı Beşiktaş ve Werder Bremen ile anılan Lemina, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da gündemden düşmüyor. Spor yaparken kendini müziğe kaptırdığı anları takipçileriyle paylaşan Lemina'nın gönderisi yoğun ilgi gördü.

Bu paylaşım dikkat çekmişti: ''Herkese saygı gösterdim ama...''

Ayrıca Gabonlu yıldız, gece saatlerinde Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekti. Tecrübeli isim paylaştığı gönderide, '' Ben asla yalan söylemedim. Herkese saygı gösterdim ama bu tek taraflı oldu. Daha sonra her şeyi açıklayacağım. Üstelik aptal değilim. Ne yapmaya çalıştıklarını biliyorum" ifadelerini kullandı. Lemina'nın bu sözleri büyük yankı uyandırdı.

Mario Lemina aptal değilim dedi ve paylaştı Paylaşımına yoğun ilgi...

YORUM YAZ