MENÜ

Mariano Galatasaray'da kalacak mı?

Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Mariano, 1-0 galip geldikleri Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Sezon sonu Sarı Kırmızlı ekiple sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli oyuncu, ''Şu anda aslolan Galatasaray. Mayıs’a kadar kontratım devam ediyor. Burada çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Mariano Galatasaray'da kalacak mı?

Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray evinde konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor’u 1-0 mağlup etti. Sarı kırmızılılara galibiyeti getiren golü 20. dakikada penaltıdan Belhanda kaydetti.

Haberin Devamı

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Mariano, çok önemli bir 3 puanı hanelerine yazdıklarını için mutlu olduklarını belirtti ve “Bugün önemli olan 3 puandı. Yukarıdan kopmamamız gerekiyordu, takibe devam etmemiz gerekiyordu. Kendi sahamızda kendi taraftarımızın önünde kazanmak çok önemliydi, hedefimize ulaştık.'' dedi.

Sezon sonu Galatasaray'daki mukavelesi sona eren tecrübeli oyuncu ''Geleceği şu anda çok fazla düşünmüyorum. Şu anda aslolan Galatasaray. Mayıs’a kadar kontratım devam ediyor. Burada çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ