MENÜ

Mardinli Keyta'nın hayalleri gerçek oluyor

Mardin gezisinde Başkan Polat'ın yüzünü güldüren minik 'Keyta'yı 1905 GSYİAD İstanbul'a getirip, Fildişi Sahilli Keita'yla buluşturacak, formalar değiş tokuş edilecek...

Mardinli Keyta'nın hayalleri gerçek oluyor

Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve kurmaylarının geçtiğimiz haftalarda yaptığı Mardin gezisi çok konuşulmuştu. Kent halkının büyük ilgi gösterdiği gezinin en çok dikkat çekeni ise kendi imkanlarıyla hazırladığı Sarı-Kırmızılı formaya tükenmez kalemle Keyta yazan minik çocuktu. O gün sadece Fanatik’te yer bulan Mardinli Keyta, önümüzdeki haftalarda çok özel bir bütünleşmede başrol oynayacak. 1905 Galatasaraylı Yöneticiler ve İşadamları Derneği (GSYİAD) minik Keyta’yı, Afrika Kupası bittikten sonra babasıyla birlikte İstanbul’a getirecek ve yıldız futbolcu Kader Keita’yla buluşturacak. Gününü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde geçirecek olan Mardinli Keyta’nın forması alınarak 1905 GSYİAD tarafından hatıra olarak saklanacak, minik çocuğa Keita’nın maçta giydiği bir formayla, kendi bedenine göre orijinal bir forma verilecek.

Tüm takımla tanışacak
Mardinli Keyta, Florya’da diğer Galatasaraylı futbolcularla da tanışıp, idmanlarını izleyecek, takımla birlikte yemek yiyecek ve hayallerinin bir kısmını böylece gerçekleştirmiş olacak.

Raşit Altun

Haberin Devamı
YORUM YAZ