MENÜ

Mardin mağlubiyet sonrası üzgün

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Mardinspor'da, kulüp basın sözcüsü Ahmet Çıray, 2-0 kaybettikleri Göztepe maçında mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Mardin mağlubiyet sonrası üzgün

Çıray yaptığı açıklamada, Göztepe maçına iyi başladıklarını ve ilk yarının sonuna kadar oyunun kontrolünü elde tutmayı başardıklarını belirterek, bu süre içerisinde rakibin bir kez kalelerine atak yapabildiğini bildirdi.

Haberin Devamı

Maçın ikinci yarısının başlarında da çok net bir gol pozisyonundan faydalanamadıklarını kaydeden Çıray, şöyle konuştu:
"Bu kadar baskı yapıp, pozisyon üretip maçı kazanamamak bizim için şansızlıktı. Ne yaptıysak olmadı. Son haftalarda iyi oynuyor ama 3 puanı hanemize yazdıramıyoruz. Bu maçta da mağlubiyeti hak etmedik. Hakemlerle ilgili bu tür şanssızlıkları son haftalarda çok yaşadık. Ben yine iyi niyetli yaklaşım gösterip ’şanssızlık’ olarak değerlendireceğim. Sesimizi fazla çıkarmıyoruz. Başkaları gibi hakemlerle ilgili sansasyonel açıklamalar yapmıyoruz, sadece işimizi yapmaya çalışıyoruz. Bu kadar şanssızlık içinde yolumuza devam ediyoruz. Geçen sene çok iyi geçti ama bu sezon biraz daha zor geçecek.

Haberin Devamı

Skor ne olursa olsun sahada gösterilen performans ve onurlu mücadeleden dolayı tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Bütün maddi imkansızlıklara ve zorluklara rağmen onurlu mücadele veriyorlar. Mardinspor’un da en büyük şansı, çatısı altında kişilikli, onurlu ve özverili bir futbolcu topluluğunu barındırmasıdır. Hepsi yetenekli hepsi de nerede olduklarının bilinci içerisindeler ve bu olumsuzluk yükünün altından kalkacak kadar da güçleri var."

AA

YORUM YAZ