MENÜ

Marcelo ilk kez sakatlandı

Brezilyalı oyuncu, “Şu ana kadar 30’un üzerinde maça çıktım ve hepsinde ilk 11 oynadım. Daha önce kariyerimde böyle bir şey yaşamamıştım ama ne yazık ki sakatlık futbolun bir parçası. Hafta sonunda Antalya ile oynanacak maça kadar hazır hale gelmek istiyorum” dedi.

Marcelo ilk kez sakatlandı

Ligde Kayserispor’la pazar günü oynadıkları karşılaşmada sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalan Marcelo Guedes, bu sebepten dolayı Olympiakos ile oynanacak rövanş mücadelesinde forma giyemeyecek. Maçın ardından yapılan kontrollerinde sol kalçasında yırtık tespit edilen Brezilyalı futbolcu, bu durumdan dolayı birkaç gün dinlendirilecek. Daha önce forma giydiği takımlar Santos, Wisla Krakow, PSV Eindhoven ve Hannover de dahil olmak üzere 10 yıllık profesyonel futbol kariyerinde hiç sakatlıktan dolayı maç kaçırmayan Brezilyalı stoper, ilk kez bu nedenle sahada olamayacak.

‘Sakatlanmak elbette kötü’

Siyah-Beyazlı formayla bu sezon 36 maça çıkan 29 yaşındaki futbolcu, sakatlığıyla ilgili olarak karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Darbeye bağlı bir durum oldu. Sakatlanmak elbette kötü. Şu ana kadar 30’un üzerinde maça çıktım ve hepsinde ilk 11 oynadım. Elbette makina değilim. Sakatlık ne yazık ki futbolun bir parçası. Daha önce kariyerimde uzun yıllardır böyle bir şey yaşamamıştım” ifadelerini kullandı.

‘Antalya maçında dönmek istiyorum’

Bir an önce formasına geri dönmek istediğini söyleyen Marcelo, “Sağlık ekibi tedavime hemen başladı. Sahada olamamak elbette üzücü ama biz tecrübeli bir takımımız ve benim yerime oynayacak arkadaşım da elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Hafta sonunda Antalya ile oynanacak maça kadar hazır hale gelmek istiyorum ama daha ciddi bir durum olmasını istemem. Bu yüzden durumumu iyice analiz edip ona göre bir karar vereceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ