MENÜ

O pozisyona çarpıcı yorum: Marcao pozisyonunun hakkı sarı kart!

Galatasaray - Yukatel Denizlispor karşılaşmasında Marcao, 4. dakikada sarı kart gördü ve Konyaspor maçında cezalı duruma düştü. Marcao'nun Aissati'ye yaptığı müdaheleyi hakem yorumcumuz Deniz Çoban Fanatik TV'de değerlendirdi. Deniz Çoban, '' Marcao, kontrolsüz bir müdahelede bulundu. Sonuçlarını düşünmeden hareket etti. Bunun karşılığı sarı kart.'' dedi.

Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde Galatasaray, Yukatel Denizlispor'u evinde ağırlarken karşılaşmanın 4. dakikasında Marcao Aissati'ye yaptığı müdaheleden dolayı sarı kart gördü ve Konyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

Haberin Devamı

Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, Marcao'nun yaptığı müdaheleyi Fanatik TV'de değerlendirdi. Deniz Çoban, '' Marcao, kontrolsüz bir müdahelede bulundu. Sonuçlarını düşünmeden hareket etti. Kontrolsüz hareketin karşılığı da sarı kart. Hakemde sarı kartı gösterdi. Bence hata yapmadı. Olaya şöyle bakalım; oyuncunun niyeti kriterlerimizden bir tanesi. Marcao bu darbeyi kafasıyla yapıyor. Hiçbir oyuncu rakibi sakatlayayım diye kafasıyla bu müdaheleyi yapmaz. Kendisi de sakatlanır. '' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ