MENÜ

Marc Marquez podyumun zirvesine geri döndü

Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonlarından biri olan MotoGP’de 2021 takviminin 16. yarışını Red Bull sporcusu Marc Marquez kazandı. 2019 yılındaki sakatlığı sebebiyle uzun süre pistlerden uzak kalan Marquez, üst üste ikinci galibiyetine imza atarak zirveye de dönüş yapmış oldu. İtalya’daki Emilia Romagna Pisti’ndeki yarışta podyumun ikinci ve üçüncü basamağında ise diğer Red Bull sporcuları Pol Espargaro ve Enea Bastianini yer aldı.

Marc Marquez podyumun zirvesine geri döndü

Motor sporlarının en büyük organizasyonlarından biri olan MotoGP’de İtalya’daki Emilia Romagna Pisti’nde gerçekleştirilen 2021 takviminin 16. yarışını Repsol Honda takımı pilotu Marc Marquez kazandı. 2019 sezonunda büyük bir sakatlık yaşayarak zor zamanlar geçiren, kariyerinde 6 dünya şampiyonluğu bulunan Red Bull sporcusu Marquez, üst üste ikinci, 2021 yılındaki üçüncü yarış galibiyetine imza atarak podyumun zirvesine dönüş yaptı.

Haberin Devamı

Yarışa 7. sırada başlayan Marc Marquez, yarışın büyük bölümünü ikinci sırada götürdü. Lider Francesco Bagnaia’nın arayı açmasına fırsat vermeyen Marquez, rakibinin 23. turda kaza yapmasının ardından liderliği alarak, damalı bayrağın altından birinci sırada geçti. Podyumun ikinci ve üçüncü basamağında ise diğer Red Bull sporcuları Pol Espargaro ve Enea Bastianini yer aldı. Sezonun 17. yarışı 7 Kasım tarihinde Portekiz’de koşulacak.

YORUM YAZ