MENÜ

Manuel Pellegrini Real Betis'e gitmek üzere!

Fenerbahçe'nin de takımın başına getirmek istediği Manuel Pellegrini İspanya takımlarından Real Betis'le anlaşmak üzere...

Manuel Pellegrini Real Betis'e gitmek üzere!

Gelecek sezon çok daha güçlü ve geleceğe yönelik bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de hoca adaylarından biri de Şilili teknik adam Manuel Pellegrini'ydi.

Haberin Devamı

Proje ve güçlü takım istiyor

Tecrübeli teknik adamın yeni bir yapılanmaya giden ve yeni yönetimiyle çok daha güçlü bir ekonomik yapıya bürünen Real Betis'le görüşmelerde bulunduğu ve anlaşmanın da yakın olduğu öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın İspanya tercihinde ekonomik faktörlerin büyük etkisi var. Pellegrini ekonomik sorun yaşayan bir kulüpte çalışmayı istemiyor. Ancak sebep sadece ekonomik de değil...

Joaquin 'Gel, birlikte efsane olalım' dedi

Real Betis'in efsane oyuncusu ve 38 yaşında olmasına rağmen takımın hala kaptanlığını yapan Joaquin de, Şilili hocaya "Gel, birlikte çalışalım. Burada büyük başarılar elde ederiz. Efsane oluruz." dedi. Villarreal'de birlikte çalışan ve birçok önemli başarı elde eden ikilinin Sevilla'da yeniden buluşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Pellegrini'nin de Joaquin'e her konuda büyük saygı duyduğu ve ona güvendiği öğrenilirken bu çağrının Şilili hocada etkisinin büyük olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Tercüman ve tanımadığı ülke istemiyor

66 yaşındaki teknik adamın Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmamasındaki en büyük sebeplerden birinin rahat bir çalışma ortamı bulabileceğine inanmaması... Maddi şartların dışında Pellegrini tamamen kendi dili olan İspanyolcayı konuşmak istiyor ve futbolcularla arasında bir tercüman olmasına kesinlikle karşı... Transferler konusunda önceliği de İspanya'da sorun yaşamayacak Güney Amerikalı futbolcular... Betis ve Pellegrini arasında kesin bir anlaşma olmamasına rağmen, Yeşil Beyazlılar'ın Fenerbahçe'ye göre Pellegrini konusunda çok büyük avantajları var.

Öte yandan Ali Koç'un geçtiğimiz akşam televizyonda "Sezon sonu açıklayacağız" dediği teknik direktörün Erol Bulut olduğu öğrenildi.

Fanatik Özel / Hakan Ateşler

YORUM YAZ