MENÜ

Manuel Neuer'den yeni kalecilik idmanı!

Alman Milli Takımı'Nın ve Bayern Münih'in panzer kalecisi Manuel Neuer, corona virüsü salgını nedeniyle evde kalarak çalışmalarına bireysel olarak devam ediyor. Neuer'in tenis raketi ve tenis topuyla yaptığı çabukluk idmanıyla reflekslerini güçlü tuttuğu anları paylaşması sosyal medyada takdir topladı. İşte o video...

Dünyanın en iyi eldivenlerinden olan Alman kaleci Manuel Neuer, evde kal çağrısına uysa da çalışmalarını aksatmıyor. Tenis topu ve teni raketiyle yeni kalecilik metod idmanı yapan yıldız kaleci, azmi ve refleksleriyle takdir topladı.

Haberin Devamı

Manuel Neuer kimdir?

Dünyanın en iyi kalecilerinden birisi olarak görülen Manuel Neuer, 27 Mart 1986’da Almanya Gelsenkirchen’de dünyaya gelmiştir. 1.93 boyundaki file bekçisi futbolculuk kariyerine Schalke 04’te başlamış, ardından Bayern Münih’e transfer olmuştur. 92 maçta Almanya Milli Takımı’nın kalesini koruyan, Panzer Eldiven modern kaleciliği değiştiren oyuncuların başında geliyor.

Manuel Neuer Bu Sezon Ne Yaptı?

Bu sezon Lig ve kupada toplam 37 maçta forma giyen Neuer, 38 defa kalesinde gol görmüştür. Çıktığı maçların 15’inde ise kalesini gole kapatarak maçı tamamlamıştır. Neuer’in 2021’e kadar kulübü Bayern Münih ile sözleşmesi bulunuyor.

YORUM YAZ