MENÜ

Manuel Fernandes Antep'e bilendi

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Fernandes, ağrıları olmasına rağmen dün yapılan takım idmanını kaçırmadı. 28 yaşındaki oyuncu, Gaziantep mücadelesi için hocası Bilic'ten forma istedi.

Manuel Fernandes  Antep'e bilendi

Siyah-Beyazlılar’da son dönemde ortaya koyduğu futboldan çok karıştığı olaylarla gündemi meşgul eden Portekizli futbolcu Manuel Fernandes, takımının Gaziantepspor mücadelesinde forma giymek için ortaya koyduğu ekstra çabayla beğeni kazandı. Kayseri Erciyesspor mücadelesinin ardından sol diz tendonunda ödem oluşan ve çalışmalarını hafif şekilde sürdüren deneyimli futbolcunun, ağrılarının bulunmasına rağmen dün yapılan takım idmanına katılması teknik heyeti mutlu etti. Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic önderliğinde yapılan antrenmanda istekli oyunuyla dikkat çeken 28 yaşındaki futbolcunun, Spor Toto Süper Lig’de yarın oynanacak Gaziantepspor maçında forma giymek istediğini hocasına ilettiği bildirildi. Bu gelişme üzerine oyuncunun istekli durumunu göz önünde bulunduran Bilic’in, sağlık heyetinden olumlu rapor alması üzerine başarılı oyuncuyu Gaziantep karşısında sahaya süreceği 11’e eklediği bildirildi.

Bu sezon 16 maçta forma giydi

Kara Kartal’la bu sezon 16 karşılaşmaya çıkan Manuel Fernandes, bu mücadelelerde rakip fileleri 2 kez havalandırmış ve 6 asistlik de performans ortaya koymuştu.

MANUEL FERNANDES İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ