MENÜ

Manisa'da dostluk rüzgarları

Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Manisaspor-Beşiktaş maçı öncesinde iki kulüp taraftarları arasında dostluk rüzgarları esti.

Manisa'da dostluk rüzgarları

Manisaspor taraftarları, İstanbul'dan gelen 5 otobüslük Beşiktaş taraftar kafilesini il girişinde karşıladı. Renkdaş iki kulüp taraftarları il merkezine konvoy oluşturarak geldi. Manisaspor Basın Sözcüsü Selami Delen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse ve 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yasin Okay, Ulupark'ta buluştukları Beşiktaş taraftarlarına çiçek verdi.

Haberin Devamı

Taraftarlar karşılıklı olarak birbirleri lehinene tezahürat yaparken Erdinç Karaköse, "Bundan sonra deplasmana gelecek her kulüp taraftarını Manisa misafirperverliğiyle karşılayacağız. Futbol bir turizm unsurudur. Rakip takım taraftarlarının şehrimizden memnun olarak ayrılmalarını istiyoruz" dedi. Beşiktaş taraftarları adına söz alan Ayhan Güner ise, "Manisa'da ikinci kez aynı tabloyu yaşadığımız için teşekkür ediyoruz. Önemli olan dostluk. Maçın skoru ne olursa olsun yenen ve yenilen takımı birlikte alkışlayacağız" diye konuştu. Açıklamaların ardından Ulupark Restaurant'ta Beşiktaşlı taraftar kafilesine yemek ikram edilip mesir macunu ve kuru üzüm paketleri hediye edildi.

DHA

YORUM YAZ