MENÜ

Manchester United'ın yıldızından tuvalet kağıdına rövaşata!

Manchester United forması giyen İngiliz oyuncu Jesse Lingard, tuvalet kağıdıyla yetenek sergileme akımında çığır açtı. Lingard, yaptığı video montajla sosyal medya kullanıcılarına eğlenceli anlar yaşattı. Tuvalet kağıdına rövaşata çekerek, tuvalet kağıdının yolculuğunu sergileyen Lingaard'ın bu videosu binlerce beğeni aldı.

Manchester United forması giyen ve bu sezon iyi bir form grafiği yakalayan Jesse Lingard, tuvalet kağıdıyla yetenek sergileme akımına boyut atlattı. Tuvalet kağıdına rövaşata çeken ve ardından video montajla tuvalet kağıdının yolculuğunu sergileyen yıldız oyuncunun bu videosu sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Haberin Devamı

Jesse Lingard Kimdir?

15 Aralık 1992'de dünyaya gelen Jesse Lingard, Manchester United altyapısından yetişmiş ve kariyeri boyunca kiralık transfrler dışında sadece Manchester United formasını terletmiştir. 2000 yılından beri tam 20 senedir Manchester united'da top oynayan sağ kanat oyuncusu kiralık olarak; Leicester, Birmingham, Brighton ve Derby formalarını terletmiştir. 2015 yılından beri ise 5 sezondur Mancheter United'da düzenli forma şansı bulmaktadır. Lingard kariyeri boyunca 24 kez İngiltere Milli Takımı'nın formasını terletmiş ve 4 gol atmıştır.

Jesse Lingard Bu Sezon Ne Yaptı?

Bu sezon Manchester United formasıyla lig ve kupada toplam 35 maçta forma giyen Lingard, bu maçlarda 2 gol ve 2 asistlik katkı sağlamıştır. Lingard'ın kulübüyle 2021 Haziran'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUM YAZ