MENÜ

Son dakika transfer haberi: Kim Min-Jae'nin yeni takımı belli oluyor!

Fenerbahçe'den sezonun flaş takımı Napoli'ye 18.05 milyon Euro'ya transfer olan Güney Koreli stoper Kim Min-Jae değerine değer kattı. İtalyan ekibinde adeta dünyanın elit stoperleri arasına giren 26 yaşındaki futbolcu için dev takımlar sıraya girdi. Yıldız savunmacının yeni adresinin neresi olacağı şimdiden büyük merak konusu...

Son dakika transfer haberi: Kim Min-Jae'nin yeni takımı belli oluyor!

Sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae, İtalya'daki ilk sezonunda tarihe geçti. Kalidou Koulibaly'nin yerine transfer olan ve Senegalli yıldızın yerini doldurmasına endişe ile bakılan Güney Koreli yıldız adını tarihe yazdırdı.

Haberin Devamı

TARİHE GEÇTİ

Bu sezonun başında Fenerbahçe'den Napoli'ye 18 milyon euroya transfer olan Güney Koreli Kim Min Jae, İtalya'daki ilk sezonunda adını tarihe yazdırmayı başardı. Kim Min Jae, Avrupa'nın 5 elit liginde forma giydiği ilk sezonunda şampiyon oldu. 2010-11 sezonunda İngiltere'de Manchester United forması giyen Park Ji-sung'un 5 elit ligde şampiyon olan ilk Güney Koreli futbolcu olmuştu.

Napoli forması altında sergilediği performansla dikkat çeken Kim Min Jae için Manchester United'dan somut hamle geldi.

Son dakika transfer haberi: Kim Min-Jaenin yeni takımı belli oluyor

KIM MIN-JAE: NAPOLI'YE MİNNETTARIM

Fenerbahçe'den sezon başı ayrılan ve Napoli ile şampiyonluk yaşayan Kim Min-Jae, İtalya basınına konuştu.

Güney Koreli futbolcu çok mutlu olduğunu belirttikten sonra şu sözlerle devam etti:

Haberin Devamı

"Şampiyonluğu kazandığımız için çok mutluyum, hislerimi ve mutluluğumu nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum. Çok çalışılmış bir zafer elde ettik. Hayatım boyunca bir daha böyle bir kutlama görebilir miyim, bilmiyorum."

"Gittiğim her yerde müthiş bir ilgi görüyorum ve doğruyu söylemek gerekirse bu beni biraz rahatsız hissetiriyor. Mesela gittiğim bir restoranlarda menüde yazan fiyatı ödemek istiyorum ama çoğu zaman benden az para istiyorlar. Bunun için Napoli şehrine minnettarım."

Son dakika transfer haberi: Kim Min-Jaenin yeni takımı belli oluyor

ADIM ADIM MANU'YA

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Napoli forması giyen Kim Min Jae için flaş bir transfer teklifinde bulundu.Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United, Napoli'de oynayan Kim Min Jae'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

İtalyan basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre; İngiliz ekibi, Güney Koreli stoperin menajeriyle geçtiğimiz hafta bir görüşme gerçekleştirdi. Premier Lig'de oynamaya sıcak bakan Kim Min Jae'ye oldukça yüksek bir transfer teklifi sunulduğu ve önerilen maaşın bir forvet düzeyinde olduğu vurgulandı.

Manchester United'ın bu transferde ısrarcı olduğu aktarıldı.

Son dakika transfer haberi: Kim Min-Jaenin yeni takımı belli oluyor

PREMIER LİG'E SICAK BAKIYOR

Öte yandan Kim'in, Napoli'de mutlu olduğu ve İtalyan ekibiyle gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde sahne almak istediği belirtildi. Ancak Güney Koreli oyuncunun, Premier Lig'in şu anda dünyadaki en iyi lig olduğunun farkında olduğu ve en iyilerle birlikte mücadele etmeye sıcak baktığının altı çizildi.

Haberin Devamı

BAŞKA TAKIMLARIN DA LİSTESİNDE

Öte yandan Kim Min Jae'ye Liverpool ve Paris Saint-Germain gibi takımların da ilgisinin olduğu yazıldı.

Napoli'nin elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan isimlerden biri olan Kim Min Jae, İtalyan ekibinde bu sezon çıktığı 43 maçta 2 gol attı ve 2 asist yaptı.

Son dakika transfer haberi: Kim Min-Jaenin yeni takımı belli oluyor

Kim Min-jae'nin K League'de Attığı Tüm Goller

YORUM YAZ