MENÜ

SON DAKİKA: Altay Bayındır şoku! Manchester United açıkladı...

Manchester United, kaleci Altay Bayındır'ın sakatlandığını ve Liverpool maçının kadrosundan çıkarıldığını açıkladı. Altay'ın ayrıca Türkiye'nin oynayacağı iki hazırlık karşılaşmasında da forma giyemeyeceği bildirildi.

SON DAKİKA: Altay Bayındır şoku! Manchester United açıkladı...

İngiltere Premier Lig kulübü Manchester United, kaleci Altay Bayındır'ın sakatlandığını açıkladı. Kırmızı Şeytanlar, millî kalecinin FA Cup çeyrek finalinde pazar akşamı Liverpool ile oynanacak mücadelenin kadrosundan çıkarıldığını duyurdu. Ayrıca Altay'ın, Türkiye'nin Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçlarında da forma giyemeyeceği bildirildi.

Haberin Devamı

'KARAKTERİ FELAKETTİ!'

MANCHESTER UNITED'IN AÇIKLAMASI

Kulüpten yapılan açıklamada, "Manchester United kalecisi Altay Bayındır sakatlığı nedeniyle pazar günü Liverpool'a karşı oynanacak Emirates FA Cup çeyrek finalini kaçıracak. Kırmızılar'daki ilk maçına dördüncü turda Newport County karşısında çıkan 25 yaşındaki kalecinin kas gerginliği nedeniyle yaklaşık iki hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu sorun, Türkiye'nin Budapeşte'de Macaristan ve Viyana'da Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçlarında da forma giyemeyeceği anlamına geliyor" ifadeleri yer aldı.

SON DAKİKA: Altay Bayındır şoku Manchester United açıkladı...

BRENTFORD MAÇINDA DÖNECEK

Kas gerginliği sebebiyle sahalardan iki hafta uzak kalacak olan Altay Bayındır, ilk olarak pazar akşamı oynanacak Liverpool maçını kaçıracak. A Millî Takımı'nın EURO 2024 öncesi Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı karşılaşmalarda da forma giyemeyecek olan 25 yaşındaki eldiven, büyük bir ihtimalle 30 Mart'ta kulübedeki yerini alacak. Manchester United, millî maç arasının ardından 30 Mart Cumartesi gecesi saat 23.00'te Premier Lig'in 30. hafta mücadelesinde Brentford'a konuk olacak.

YORUM YAZ