MENÜ

Paul Pogba, Manchester United'dan ayrılmaya hazırlanıyor! Seçenekleri değerlendiriyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Paul Pogba, sezon sonu sözleşmesinin bitmesi ile Kırmızı Şeytanlar'dan ayrılmaya hazırlanırken, Fransız yıldızın hangi takıma gideceği merak ediliyordu. Paul Pogba'nın, PSG, Real Madrid, Barcelona ve Juventus'un ilgisine rağmen henüz kararını vermediği ve seçeneklerini değerlendirdiği iddia edildi.

Paul Pogba, Manchester United'dan ayrılmaya hazırlanıyor! Seçenekleri değerlendiriyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Paul Pogba, sezon sonu sözleşmesinin bitmesi ile Kırmızı Şeytanlar'dan ayrılmaya hazırlanırken, Fransız yıldızın hangi takıma gideceği merak ediliyordu.

Haberin Devamı

Sky Sports'ta yer alan habere gören Paul Pogba, PSG, Real Madrid, Barcelona ve Juventus gibi Avrupa devlerinin ilgisine rağmen henüz kararını vermedi.

Premier Lig'de kalabilir

Kararını tamamen futbol yönüyle vermek isteyen Fransız yıldız, Premier Lig'de kalmayı da düşünüyor. Pogba, Manchester United dışında bir İngiliz takımından teklif gelmesi halinde tercihini bu yönde kullanabilir.

Sezonu kapattı

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Pogba, takımının Liverpool ile oynadığı maçta sakatlanarak oyuna devam edememişti. Manchester United'ın geçici teknik direktörü Ralf Rangnick, Pogba'nın sakatlığı nedeniyle sezonun geri kalanında forma giyemeyeceğini dile getirmişti.

2016 yılında rekor bonservis bedeli ile Juventus'tan Manchester United'a transfer olan 29 yaşındaki yıldız futbolcu bu sezon 27 maçta görev yaptı ve 1 gol, 9 asistlik performans gösterdi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ