MENÜ

Marco van Basten'den Manchester United'a Weghorst uyarısı

Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Marco van Basten, Beşiktaş'tan Wout Weghorst'u kadrosuna katmak isteyen Manchester United Menajeri Erik ten Hag'a uyarılarda bulundu.

Marco van Basten'den Manchester United'a Weghorst uyarısı

Kadrosuna bir golcü takviyesi yapmak isteyen Manchester United, Beşiktaş'tan Wout Weghorst'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Hollanda ve dünya futbolunun efsane isimlerinden Marco van Basten, İngiliz devinin Wout Weghorst hamlesini değerlendirirken vatandaşı Erik ten Hag'a da uyarılarda bulundu.

Haberin Devamı

'Şüphelerim var'

Ziggo Sport'ta görüşlerini paylaşan Van Basten, Manchester United'ın bu hamlesi konusunda şüpheleri olduğunu belirtti. Özellikle hava topu hakimiyeti için bir oyuncu aranıyorsa ideal ismin Weghorst olmayabileceğini aktardı.

Marco van Bastenden Manchester Uniteda Weghorst uyarısı

Luuk de Jong kıyaslaması

Hava topları hakimiyeti konusunda Luuk de Jong'u öne çıkaran Van Basten, "Luuk de Jong'a bir bak. Gerçekten hava toplarında etkinliği üzerinden oynayabileceğiniz bir forvet. Weghorst'un bu konuda çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Kafa golü atabilir ama o daha çok coşkusu ve gücüyle bir şeyler yapabilen bir isim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Erik ten Hag'a uyarı

Hollandalı efsane, aynı milletten çok sayıda oyuncuya sahip olmanın bazen sorunlar yaratabileceğini belirterek vatandaşı Erik ten Hag'a uyarılarda bulundu.

Marco van Bastenden Manchester Uniteda Weghorst uyarısı

Yaptığı açıklamada Van Basten, "Çok fazla Hollandalı varsa ve işler iyi gitmiyorsa durum, tehlikeli hale gelebilir. Bu, Barcelona'da 5 Hollandalı varken görüldü. Başarısız olduğunuzda bu durum, aleyhinize çalışacaktır. Ten Hag, bu konuda dikkatli olmalı" dedi.

YORUM YAZ