MENÜ

Manchester United'ın transferlerinde büyük şüphe: Yönetim rahatsız oldu

Temsilcimiz Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United'ın bu yaz transfer döneminde kadroya kattığı isimlerle ilgili ortaya çıkan detaylar, kulüpte rahatsızlık yarattı. Hedefte Menajer Erik ten Hag var. İşte detaylar...

Manchester United'ın transferlerinde büyük şüphe: Yönetim rahatsız oldu

İngiliz devi Manchester United'da sular durulmuyor. Kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesiyle Anthony'i, Menajer Erik ten Hag ile sorunlar yaşadığı gerekçesiyle de Jadon Sancho'yu kadro dışı bırakan Manchester United'da yeni bir sorun baş gösterdi.

Haberin Devamı

Manchester United bu yaz transfer döneminde Atalanta'dan Rasmus Hojlund ve Fiorentina'dan Sofyan Amrabat'ı kadrosuna kattı. Bu iki oyuncu da Erik ten Hag'ın menajeri Kees Vos'un sahibi olduğu SEG şirketinin oyuncuları.

Erik ten Hag'ın oğlunun da analist olarak çalıştığı bu menajerlik şirketinin, Manchester United'ın hemen hemen her transferinde masada olması kulüpte rahatsızlığa neden oldu.

Manchester Unitedın transferlerinde büyük şüphe: Yönetim rahatsız oldu

HOJLUND TRANSFERİNDEKİ DETAY

Manchester United, Rasmus Hojlund'u Atalanta'dan 75 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyerek kadroya kattı. İngiliz ekibi İtalyan kulübüyle uzun süren bir transfer pazarlıkları yaptı.

Danimarkalı golcü transferinden bir ay önce SEG şirketine geçti ve ardından Manchester United'a transfer oldu.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

DİĞER BİR İDDİA

İddialar bunlarla da sınırlı değil. İngiliz Daily Mail'de yer alan habere göre, şirket Manchester United'ın haberi olmadan bazı transfer görüşmeleri gerçekleştirdi.

Manchester Unitedın transferlerinde büyük şüphe: Yönetim rahatsız oldu

Ten Hag'in SEG isimli menajerlik şirketiyle bu kadar yakın olması yönetimin de dikkatini çekti. Bu durumdan rahatsız olan İngiliz kulübü Hollandalı çalıltırıcı ile ilgili sürpriz bir karar alabilir.

TRANSFERLERDEKİ AJAX VE UTRECHT DETAYI

Manchester United'ın bu yıl transfer ettiği isimlerden ikisi olan Andre Onana ve Sofyan Amrabat, 2015-2022 yılları arasında Erik ten Hag'ın eski takımı Ajax'ta forma giydi.

Faslı yıldız Amrabat ise 2007 yılında Urtrecht altyapısına girdi ve 2017'de Feyenoord'a transfer olana kadar burada kaldı. Menajer Kees Vos'un bu kulüplerle iyi ilişkilerinin olması da kafaları karıştıran bir başka detay oldu.

ALTAY'I AJAX DA İSTEMİŞTİ

Manchester United bu sezon Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ı kadrosuna kattı. Genç kaleciyi İngiliz devinden önce Ajax uzun süre istemişti.

Manchester Unitedın transferlerinde büyük şüphe: Yönetim rahatsız oldu

YORUM YAZ