MENÜ

Manchester United'dan sürpriz Jadon Sancho kararı

Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'den kötü günler geçiren Manchester United'da bir süre önce kadro dışı bırakılan yıldız oyuncu hakkında sürpriz bir karar alındı. İşte detaylar...

Manchester United'dan sürpriz Jadon Sancho kararı

Bu sezon tamamen kaosun hakim olduğu Manchester United, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda oynadığı iki maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Premier Lig'de de kötü günler geçiren Kırmızı Şeytanlar son olarak Brentford'u 2-1 ile geçti.

Haberin Devamı

MCTOMINAY İPTEN ALDI

Manchester United, Premier Lig'in sekizinci haftasında sahasında Brentford'u ağırladı. Mücadeleye kalede yine Onana, yedek kulübesinde ise milli yıldız Altay Bayındır ise yedek kulübesinde başladı.

Karşılaşmanın 26. dakikasında Brentford hızlı hücuma çıktı. Manchester United savunmasının uzaklaştırmakta zorlandığı pozisyonda Jensen topa yerden vurdu. Kamerunlu file bekçisinin elinin altından kaçırdığı top filelere gitti ve konuk ekip bu golle 1-0 öne geçti.

Manchester Uniteddan sürpriz Jadon Sancho kararı

87. dakikada Amrabat yerini McTominay'e bıraktı. 90+3. dakikada skora denge getiren İskoç yıldız, 90+7. dakikada attığı golle takımına üç puanı hediye ederken Menajer Erik ten Hag'ın bir süre daha görevde kalmasını sağladı.

Haberin Devamı

MESSI'YE BÜYÜK ŞOK

JADON SANCHO KRİZİ BÜYÜYOR

Geçtiğimiz ay Manchester United Menajeri Erik ten Hag ile tartışan İngiliz yıldız Jadon Sancho kadro dışı bırakılmıştı. İngiliz devi yıldız oyuncuyla ilgili sürpriz bir karar aldı.

The Sun'da yer alan habere göre, Manchester United, Ten Hag'ın kadroda düşünmediği genç oyuncuyu Ocak ayında bir Avrupa takımına kiralık vermek istiyor. İngilizlerin, maaşının yarısını ödemeyi de düşündüğü Sancho'nun Juventus için bir seçenek olduğu öğrenildi.

Manchester Uniteddan sürpriz Jadon Sancho kararı

Jadon Sancho, kadro dışı bırakılmasının ardından Menajer Erik ten Hag'dan özür dilemeyi reddetmiş ve takımdan ayrı çalışmalarına devam ediyordu.

Manchester Uniteddan sürpriz Jadon Sancho kararı

YORUM YAZ