MENÜ

Manchester United'da kriz sürüyor! 85 milyon euroluk transfere büyük baskı

Manchester United'da sular durulmuyor. İngiliz devinde yönetim devreye girerek yıldız oyuncuya özür baskısı yaptığı orataya çıktı. İşte detaylar...

Manchester United'da kriz sürüyor! 85 milyon euroluk transfere büyük baskı

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın grubunda yer alan Manchester United'da sular durulmuyor. Sakat oyuncuların yanı sıra sevgilisine şiddet uygulayan Anthony ve Menajer Erik ten Hag ile sorunlar yaşayan Jadon Sancho kadro dışı bırakılmıştı.

Haberin Devamı

KENDİ ELLERİYLE YAKALADI

BU SEZON DA KÖTÜ GİDİYOR

Sir Alex Ferguson'ın emekli olmasının ardından bir türlü lig şampiyonluğu yaşayamayan Manchester United, bu sezon geride kalan altı haftada Premier Lig'de üç galibiyet üç yenilgi aldı. Daha şimdiden lider Manchester City'nin dokuz puan gerisinde kaldı.

Manchester Unitedda kriz sürüyor 85 milyon euroluk transfere büyük baskı

İngiliz devi Şampiyonlar Ligi'ne de mağlubiyetle başladı. Deplasmanda Bayern Münih'e konuk olan Manchester United sahadan 4-3'lük maülubiyetle ayrıldı. Erik ten Hag'ın öğrencileri gruptaki ikinci maçında Galatasaray'ı konuk edecek.

SANCHO'YA ÖZÜR BASKISI

Menajer Erik ten Hag ile yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı kalan Jadon Sancho konusunda yönetim devreye girdi. ESPN'de yer alan habere göre, Manchester United yönetimi 23 yaşındaki oyuncuyla özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Görüşmede Sancho'dan Erik ten Hag ile konuşarak Hollandalı çalıştırıcıdan özür dilemesi istendi. Haberde oyuncunun net bir cevap vermediği ve ilerleyen günlerde yeni gelişmeler olabileceği bilgisi de yer aldı.

Sancho, kadro dışı bırakıldığından beri yalnız başına antrenman yapıyor ve ayrıca tesisleri kullanması da yasaklanmıştı.

Manchester Unitedda kriz sürüyor 85 milyon euroluk transfere büyük baskı

85 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Futbola Watford'da başlayan Sancho, 2015'te Manchester City altyapısına geçiş yaptı. 2017'ye kadar İngiliz ekibinde kalan genç oyuncu 2017'de yaklaşık 20 milyon Euro karşılığında Alman ekibi Borussia Dortmund'un yolunu tuttu.

İNGİLİZ FUTBOLUNDA SKANDAL

Dortmund'da gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına giren Sancho, 2021'de 85 milyon Euro karşılığında Manchester United'a transfer olmuştu.

Yıldız oyuncu kadro dışı bırakılmadan önce ligde oynadığı üç maçta 76 dakika sahada kalabilmişti.

Manchester Unitedda kriz sürüyor 85 milyon euroluk transfere büyük baskı

YORUM YAZ