MENÜ

Manchester United'da Cristiano Ronaldo krizi! Futbolcular kazan kaldırdı

İngiliz devi Manchester United'da işler yolunda gitmiyor. Premier Lig'de zirve hattından uzakta kalan Kırmızı Şeytanlar'da Marcus Rashford ve Harry Maguire gibi İngiliz futbolcuların, sezon başında takıma geri dönen Cristiano Ronaldo'nun soyunma odasının lideri olmak istemesinden rahatsızlık duyduğu iddia edildi. Marcus Rashford ise sosyal medya hesabından iddialara yanıt verdi.

Manchester United'da Cristiano Ronaldo krizi! Futbolcular kazan kaldırdı

Premier Lig'de zirve hattından uzakta kalan Manchester United'da işler yolunda gitmiyor. Kırmızı Şeytanlar'ın soyunma odasında futbolcular arasında rahatsızlıklar bulunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Bild'in haberine göre Harry Maguire ve Marcus Rashford gibi İngiliz futbolcular, sezon başında takıma geri dönen Cristiano Ronaldo'nun Manchester United soyunma odasının lideri olmak istemesinden rahatsızlık duyuyor.

Futbolcular arasındaki karşıt görüşler nedeniyle takım içerisinde ayrışmalar yaşanması riski bulunuyor.

Sezon başında Juventus'tan ayrılıp daha önce 2003-2009 seneleri arasında formasını giydiği Manchester United'a flaş bir geri dönüş yapan 37 yaşındaki Portekizli yıldız, bu sezon 28 maçta forma giyerken 15 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Marcus Rashford'dan iddialara cevap

İddiaların üzerine Marcus Rashford sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İngiliz yıldız iddiaları reddederek, "Lütfen ayrılık aramaktan vazgeçin." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ