MENÜ

Manchester United'da ayrılacak isimler belli oldu

Sezona Erik ten Hag ile giriş yapan ve korkunç bir başlangıcın ardından toparlanıp ligde iyi yerlere gelen Manchester United'da hareketlilik başladı.

Manchester United'da ayrılacak isimler belli oldu

10 yıldır Premier Lig'de şampiyon olamayan ve geçtiğimiz sezonlarda başarısız bir görüntü gösteren kırmızı şeytanlar bu sezon bir dönüm noktası yaşadı ve gelecek sezonun hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

Erik ten Hag ile çıkış yakalayan Manchester United bu sezon iki kupa finaline de kalırken Lig Kupası'nı kazandı. Premier Ligi de üçüncü sırada tamamlayan kırmızı şeytanlar Şampiyonlar Ligi'ne de katılmaya hak kazandı.

SAMATTA'DAN FENERBAHÇE'YE ŞOK

KİRALIK OYUNCULARLA YOLLAR AYRILIYOR

Bayern Münih'den kiralanan Marcel Sabitzer'in Alman ekibine geri dönmesi beklenirken sezon başında Beşiktaş'ta forma giyen ve devre arasında Manchester United'a transfer olan Wout Weghorts'un da takımdan ayrılması bekleniyor. Bununla beraber kaleci Jack Butland da takımına geri dönecek.

Manchester Unitedda ayrılacak isimler belli oldu

GÖNDERİLMEYE ADAYLAR

Kadroda yeni transferler için değişiklikler yapılacak olan Manchester United'da yıldız isimler dahil bazı oyuncuların gözden çıkarılması bekleniyor. Bu isimler Jadon Sancho, Aaron Wan-Bissaka, Fred, Anthony Martial ve Scott McTominay olurken oyuncuların forma süresi bulma konusunda sürekliliği garanti edilmeyecek.

Haberin Devamı

İŞTE TRABZONSPOR'A YAPILAN TEKLİF

Aynı zamanda sözleşmesi sona erecek David De Gea'nın henüz daha sözleşmesi uzatılmazken Harry Maguire'ın de geleceği şüpheli. Phil Jones da takımdan ayrılacağını belirtirken Axel Tuanzebe ve Tom Heaton gelecek sezon takımda olmaması bekleniyor.

HEDEF İSİMLER

AS'ın yaptığı habere göre Marcus Rashford, Bruno Fernandes veya Casemiro'nun kadroda yeri garantiyken bu oynunculara yeni iki isim daha hedeflenmesi planlanıyor. Uzun süredir Harry Kane ile ilgilenen Manchester United yıldız oyuncuyu bu sezon da kadrosuna katmakla ilgilenirken diğer aday da Declan Rice olurken İngiliz orta saha diğer Avrupa devleri de ilgileniyor.

Manchester Unitedda ayrılacak isimler belli oldu

YORUM YAZ