MENÜ

Manchester United'da Altay Bayındır'a kötü haber! Sosyal medyadan duyurdu...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubu sonuncu tamamlayarak Avrupa'ya veda eden Manchester United'da kaleci belirsizliği devam ediyor. Konuyla ilgili yapılan bir sosyal medya paylaşımı, Altay Bayındır'ı da ilgilendiriyor.

Manchester United'da Altay Bayındır'a kötü haber! Sosyal medyadan duyurdu...

Manchester United ile sözleşmesi sona erdikten sonra yaz transfer döneminde serbest oyuncu haline gelen David de Gea'dan ilgi çekici bir paylaşım geldi. İspanyol eldiven, yaptığı bu hamleyle merak uyandırdı.

Haberin Devamı

KASAYA NE KADAR GİRECEKTİ?

MANCHESTER UNITED'A BÜYÜK ŞOK

Premier Lig devi Manchester United, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son hafta mücadelesinde Bayern Münih'i konuk etti. Erik ten Hag'ın öğrencileri, Coman'ın golüyle mücadeleyi 1-0 kaybetti. Kırmızı Şeytanlar, bu sonuçla birlikte A Grubu'nu dördüncü sırada tamamladı ve Avrupa kupalarına veda etti.

Manchester Unitedda Altay Bayındıra kötü haber Sosyal medyadan duyurdu...

ALTAY BAYINDIR İÇİN KRİTİK TARİH 'OCAK'

Manchester United'ın Kamerunlu kalecisi Andre Onana, ocak ayında başlayacak Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun kalesinde mücadele edecek. Tecrübeli eldiven böylelikle en az dört hafta, Kırmızı Şeytanlar'ın formasını giyemeyecek. Bu süreçte kaleci Altay Bayındır'ın Manchester United'ın kalesini koruması bekleniyor. Ancak De Gea hakkındaki spekülasyonlar, millî kalecinin kafasını karıştırabilecek cinsten.

Haberin Devamı

DE GEA'DAN DÖNÜŞ SİNYALİ

Yaz transfer döneminde Manchester United ile sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu konumunda olan De Gea, dün dikkat çeken bir mesaj verdi. Instagram'dan hikâye paylaşan İspanyol eldiven, çalıştığını vurgulayarak yeşil zemin üzerinde eldivenlerini paylaştı. Bu hamlenin, Manchester United - Bayern Münih maçına kısa bir süre kala yapılması dikkat çekiciydi. Paylaşım, De Gea'nın United'a devre arasında geri döneceğine dair beklentileri yükseltti.

Manchester Unitedda Altay Bayındıra kötü haber Sosyal medyadan duyurdu...

NEWCASTLE UNITED DA DEVREDE

Manchester United'ın Inter'den transfer ettiği kaleci Andre Onana, şu ana kadar yaptığı kritik hatalarla eleştirilerin hedefindeki isim oldu. Kırmızı Şeytanlar'ın bu yüzden ocak ayında eski kalecisi De Gea ile yeniden sözleşme imzalayabileceği bildiriliyor. Bununla birlikte İspanyol eldiven için Newcastle United'ın da devrede olduğu gelen bilgiler arasında.

Manchester Unitedda Altay Bayındıra kötü haber Sosyal medyadan duyurdu...

YORUM YAZ