MENÜ

Manchester United'da akıllara durgunluk veren 'köstebek' krizi!

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United'da saha dışı olayları bitmek bilmiyor.

Manchester United'da akıllara durgunluk veren 'köstebek' krizi!

İngiltere Premier Lig devi Manchester United'da krizler bitmiyor... Kırmızı Şeytanlar, son dönemde sahada iyi sonuçlar almış olsa da kaostan bir türlü çıkamıyor.

Haberin Devamı

Manchester Unitedda akıllara durgunluk veren köstebek krizi

Medyaya ambargo koydu

Premier Lig devinde, Chelsea maçı öncesinde medya krizi yaşandı. Newcastle United mağlubiyetinin ardından Erik ten Hag'ın, soyunma odasında kontrolü kaybettiğine dair haberler çıkmıştı. Hollandalı teknik direktör, bu haberlerin ardından Chelsea maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısına bazı gazetecileri aldırmadı. Ten Hag'ın bu hamlesi sert eleştirilere neden oldu.

Antrenman isyanı

Medya krizinin ardından United'da bu kez futbolcuların antrenman şikâyetlerinin olduğu bildirildi. Daily Mail'de yer alan habere göre United'da bir grup oyuncu, antrenman yoğunluğunun azalmasını ve izin günlerinin daha önceden belirlenmesini istedi. Ancak Hollandalı hoca, bu talebi reddetti.

 

Manchester Unitedda akıllara durgunluk veren köstebek krizi

Sosyal hayatları kalmadı

Haberin Devamı

United oyuncularına Ten Hag tarafından haftalık bir antrenman programı veriliyor. Ancak Ten Hag, alınan sonuçlara göre bu programda değişiklik yapma hakkını saklı tutuyor. Bazı oyuncular da bu değişikliklerden sıkılmış durumda. Çünkü yıldız futbolcular, sosyal hayatları için plan yapmakta zorlanıyorlar. Söz konusu şikâyeti dile getiren oyuncuların Luke Shaw, Marcus Rashford, Raphael Varane, Casemiro, Lisandro Martinez ve yedek kaleci Tom Heaton olduğu bildiriliyor.

"Soyunma odasından bilgi sızdıran var!"

Premier Lig devinde son yaşananlar da bir hayli ilginç. AC Milan ve Hollanda Millî Takımı'nın efsanevi oyuncusu Gullit, vatandaşı Erik ten Hag'ın başının dertte olabileceğini söyledi. GamblingZone'a konuşan Gullit, takımda 'köstebek' olduğunu vurgulayarak, "Soyunma odasındaki sızıntılar Erik ten Hag'ın en büyük endişesi olacak.

Manchester Unitedda akıllara durgunluk veren köstebek krizi

Ben Milan'dayken içeride yaşanan hiçbir şey ortaya çıkmadı. Bu yüzden her zaman bu kadar sağlamdık. Sızıntılar takım için iyi değil. Oyuncular bunun gibi şeylerin kendilerine yardımcı olabileceğini düşünebilirler, ancak insanlar her zaman bundan kimin sorumlu olduğunu çözerler. Bu gerçekleştikten sonra başınız büyük belaya girer. Bu aynı zamanda başka bir takıma transfer olma şansınızı da azaltır. Çünkü sizin nasıl bir adam olduğunuzu bileceklerdir" diye konuştu.

Haberin Devamı

"Eninde sonunda bulacak!"

Gullit, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sonlandırdı: "Ten Hag, bunu kimin sızdırdığını bilecek ve oyuncular da eninde sonunda onu bulacak. Bu bir oyuncunun yapabileceği en kötü şey. Eğer ben bu bilgi sızdıran oyuncuyu bulmuş olsaydım, onunla ilgilenmek için doğru anı beklerdim! Teknik direktörlerin yapması gereken budur."

 

YORUM YAZ