MENÜ

Manchester United'a yeni aday: Ralph Hasenhüttl

Sezon sonunda teknik direktör değişikliği yapacak olan Manchester United’da yeni bir aday daha ortaya çıktı. Manchester United'ın yeni gözdesi, Southampton’ın başarılı teknik direktörü Ralph Hasenhüttl oldu.

Manchester United'a yeni aday: Ralph Hasenhüttl

Manchester United’da sezon sonu anlaşılacak yeni teknik adamın kim olacağı konusu belirsizliğini sürdürürken her geçen gün yeni bir isim daha ortaya atılmaya devam ediyor. Sunday Mirror’un haberine göre en yeni aday Southampton’ın başarılı teknik direktörü Ralph Hasenhüttl oldu. 54 yaşındaki hoca Southampton’a oynattığı başarılı oyunun yanı sıra kulübünde gösterdiği liderlik özellikleriyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Şu anki geçici teknik direktör ve gelecek sezonun sportif danışmanı olacak Ralf Rangnick ise RB Leipzig’de beraber çalıştığı ve yakından tanıdığı Hasenhüttl için ise onay verdi. Manchester United’ın karar vericilerinin de Avusturyalı teknik direktörü beğenseler de hala öncelikli teknik direktör adaylarının PSG’den Mauricio Pochettino ve Ajax’tan Erik ten Hag olduğu öğrenildi. İki teknik adamla da anlaşılamadığı takdirde Ralph Hasenhüttl isminin öne çıkması bekleniyor.

YORUM YAZ