MENÜ

Manchester United'a Erik ten Hag'dan sonra sürpriz teknik direktör!

Manchester United'ın Erik ten Hag sonrasında Chelsea'nin eski teknik direktörü ile anlaşacağı iddia edildi.

Manchester United'a Erik ten Hag'dan sonra sürpriz teknik direktör!

Kaotik bir dönemden geçen Manchester United'da dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Premier Lig devinde Erik ten Hag'ın koltuğu sallantıda ve yeni adaylar şimdiden konuşulmaya başlandı.

Haberin Devamı

Altay Bayındır'a kötü haber!

United'da Altay Bayındır'ın da ilk resmî maçına ne zaman çıkacağı merakla beklenirken, konuyla ilgili millî kaleciyi dolaylı olarak olumsuz etkileyecek bir gelişme yaşandı.

KISA SÜRE İÇERİSİNDE...

Yaz transfer döneminde Manchester United ile sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu konumunda olan De Gea, dün dikkat çeken bir mesaj verdi. Instagram'dan hikâye paylaşan İspanyol eldiven, çalıştığını vurgulayarak yeşil zemin üzerinde eldivenlerini paylaştı. Bu hamlenin, Manchester United - Bayern Münih maçına kısa bir süre kala yapılması dikkat çekiciydi. Paylaşım, De Gea'nın United'a devre arasında geri döneceğine dair beklentileri yükseltti.

Erik ten Hag'ın yerine ilk aday!

Kırmızı Şeytanlar'da Erik ten Hag'ın sezon sonunda takımdan ayrılması kuvvetle muhtemel olarak görülüyor. Bu konuyla ilgili ortaya yeni bir iddia atıldı.

Haberin Devamı

 

Manchester Uniteda Erik ten Hagdan sonra sürpriz teknik direktör

The Sun'da yer alan habere göre Erik ten Hag'dan boşalacak teknik direktörlük koltuğuna Chelsea ve Brighton'ın eski hocası Graham Potter oturacak. Haberde, kulübün yeni yatırımcısı Sir Jim Ratcliffe'in, Potter ile görüştüğü bildirildi. Ten Hag kovulduktan sonra yeni teknik direktörün Potter olması bekleniyor.

Manchester Uniteda Erik ten Hagdan sonra sürpriz teknik direktör

YORUM YAZ