İngilizlerden sürpriz iddia! İşte Ronaldo'nun transfer olacağı takım

Manchester United'dan ayrılmak için günleri sayan Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo için İngiliz basını sürpriz bir transfer iddiası ortaya attı.

İngilizlerden sürpriz iddia! İşte Ronaldo'nun transfer olacağı takım

Manchester United ile Tottenham arasında oynanan karşılaşmada, hakem henüz son düdüğü çalmadan soyunma odasına giden ve bu hareketi nedeniyle kadro dışı bırakılan Cristiano Ronaldo, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Sezon başında Chelsea, Ronaldo ile ilgilenmiş, ancak sonrasında bu transferden vazgeçmişti. Devre arasında Manchester United'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli yıldız için Premier Lig kulüpleri istekli görünmüyor.

İngilizlerden sürpriz iddia İşte Ronaldonun transfer olacağı takım

İNGİLİZ BASININDAN SÜRPRİZ İDDİA!

İngiliz The Sun'da yer alan habere göre; Napoli sezon öncesi Ronaldo ile ilgilendi ve bu transfer için hala istekli...

Haberin devamında, Ronaldo, Napoli'ye, Serie A'nın zirvesindeki yerini korumasına ve Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemesine yardımcı olabileceği ifade edildi. Transferin gerçekleşmesi halinde, Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas ve Kim Min-Jae, Ronaldo ile takım arkadaşı olma fırsatını yakalayabilir.

Haberin Devamı

Napoli, Serie A'da 11. hafta sonunda topladığı 29 puanla, en yakın rakibi Milan'ın üç puan önünde zirvede yer alıyor.

Bu sezon Premier Lig'de sekiz maçta sahaya çıkan Ronaldo, bir kez gol sevinci yaşarken, Avrupa Ligi'nde ise dört maçta bir gol ve bir asistlik bir performans sergiledi.

YORUM YAZ