MENÜ

İngilizler, Wout Weghorst'u isteyen takımı açıkladı

Sezon başında Beşiktaş'ın Burnley'den kiraladığı Hollandalı santrfor Wout Weghorts oldukça ilginç bir yılı geride bıraktıktan sonra sezonu Manchester United'da tamamladı. İsmi birçok takımla anılan Hollandalı yıldızın yeni takımı da belli olmak üzere.

İngilizler, Wout Weghorst'u isteyen takımı açıkladı

Burnley'in küme düşmesinden dolayı sözleşmesindeki maddeden bedelsiz kiralanabilme hakkı bulunan Weghorst sezon başında Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Haberin Devamı

ETKİLEYİCİ PERFORMANS

Beşiktaş'ta ve Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takımı ile gösterdiği performansın ardından Manchester United'ın kendisiyle ilgilenmesiyle Ocak ayında kırmızı şeytanlara kiralık olarak transfer olan Weghorst Beşiktaş'tan ayrılmıştı.

İngilizler, Wout Weghorstu isteyen takımı açıkladı

MANCHESTER UNTITED'DA KALMASI BEKLENMİYOR

Kırmızı şeytanlarda beklentilerin altında kalan Weghorst 31 maçta sadece 2 gol atıp 3 asist yaparken Premier Lig'de gol sevinci yaşayamadı. Gösterdiği performans sonucunda takımda kalması beklenmezken başka bir Premier Lig ekibinin oyuncu ile ilgilendiği öğrenildi.

GALATASARAY'DA ZANIOLO ŞOV

EVERTON SESLERİ

Burnley'e geri dönecek olan Weghorst ile Daily Mail'in yaptığı habere göre Everton Hollandalı'yı istiyor. Syne Dyche'nın takımı Everton kötü bir sezonu geride bırakırken küme düşmekten son anda kurtuldu.

Haberin Devamı

İngilizler, Wout Weghorstu isteyen takımı açıkladı

Aynı zamanda Dominic Calvert-Lewin'in sezonun büyük bölümünde sakat olmasından dolayı gol yollarında sıkıntı çeken mavililer Weghorst ile ilgilenmeye başladı. Bu sezon 49 maçta 11 gol atıp 7 asist yapan yıldız oyuncunun geleceği henüz daha belli olmadı.

İngilizler, Wout Weghorstu isteyen takımı açıkladı

YORUM YAZ