MENÜ

Galatasaray maçı sonrası Altay Bayındır'a büyük müjde! İngilizler açıkladı

Premier Lig devi Manchester United'ın son günlerde eleştirilen kalecisi Onana, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Galatasaray maçında da skor 3-1'ken yediği hatalı golün ardından İngiltere'de eleştiri yağmuruna tutuldu. İşte bu noktadan sonra Kırmızı Şeytanlar'ın hocası Erik ten Hag, Fenerbahçe'den transfer edilen Altay Bayındır'la ilgili bir uyarıda bulundu. İşte tüm detaylar...

Galatasaray maçı sonrası Altay Bayındır'a büyük müjde! İngilizler açıkladı

Serie A ekibi Inter'den yaklaşık 50 milyon Euro karşılığında Manchester United'ın yolunu tutan Onana, şu ana kadar kendisinden beklenen performansı gösteremedi. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den takıma katılan Altay Bayındır'ın her an kaleye geçme ihtimali belirirken İngilizler, Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'ın Kamerunlu kaleciyle yaptığı konuşmayı ortaya çıkardı. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Onana'dan kötü başlangıç 

Altay Bayındır, United'ın Inter Milan'dan Andre Onana'yı 47 milyon £ karşılığında satın almasından sadece bir ay sonra, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den transfer edilmişti. Nijeryalı oyuncu, Wolves'a karşı kötü bir başlangıç yaptı ve bu, ilk sezonunda bir nevi trend haline geldi.

Bu sezon birçok hata yapan ve gol getiren Onana, United'ın Çarşamba günü Galatasaray ile 3-3 berabere kaldığı mata da hatalı bir gol yedi. Kaleci, yediği iki golün suçlusuydu ve Ten Hag'a, neden işleri değiştirip Bayındır'a bir fırsat vermediği soruldu.

Galatasaray maçı sonrası Altay Bayındıra büyük müjde İngilizler açıkladı

'Altay'dan çok memnunuz'

Henüz Türk kaleciyi teslim etmeyen Ten Hag şunları söyledi: "Kaleci grubumuzdan, Andre'den, Altay'dan ve ayrıca Tom'dan (Heaton) çok memnunuz. Çok iyi bir kaleci grubu. Grup olarak gerçekten çok iyiler. iyi performansları var ve birbirlerini zorlamaları gerekiyor.

Haberin Devamı

"Altay'dan çok memnunuz, Premier Lig'e alışıyor, Avrupa futboluna alışıyor, Türkiye'den geldiğinizde bu çok zor. Ama biz bu süreçten çok memnunuz, çok iyi gidiyor. Sabırlı olması gerekiyor ama iyi çalışırsa, ilerlemesini sürdürürse şansını yakalar ve bunu değerlendirmeli."

Galatasaray maçı sonrası Altay Bayındıra büyük müjde İngilizler açıkladı

Ayağı iyi ama hatalarını kapatacak kadar değil...

Ten Hag, Onana'nın gelişi için baskı yaptı ve bu hamlenin işe yaraması konusunda baskı altında. David de Gea'nın, ayaklarını United patronunun istediği seviyede çalıştıramayan İspanyol oyuncu nedeniyle yaz aylarında ayrılmasına izin verilmişti. Onana topla ilişkisi konusunda yetenekli olduğunu gösterdi ancak bu, kalecilikteki hatalarını telafi etmedi.

Altay'a gün doğdu: Ten Hag'dan uyarı geldi

Daily Mirror'ın haberine göre Hollandalı menajer Erik ten Hag, yediği hatalı gollerin ardından Kamerunlu kalecisi Andre Onana'yı uyardı ve hatalı bir gol daha yemesi halinde kaleyi Altay Bayındır'a teslim edeceğini söyledi. Böylece, Altay Bayındır'ın Onana'nın bu şekilde devam etmesi halinde takımın birinci kalecisi olması bekleniyor.

Galatasaray maçı sonrası Altay Bayındıra büyük müjde İngilizler açıkladı

Yine Onana'yı savunmuştu 

Ten Hag kalecisini savunmaya geçti ve Şampiyonlar Ligi'ndeki son çöküşün sorumlusunun kendisi olduğu konusunda ısrar ederken, bireysel hataların da rol oynadığını kabul etti. "Doğru yönde gidiyoruz, bu yüzden uzun vadede başarılı olacağımızı biliyorum, ancak Şampiyonlar Ligi'nde kalmak istiyorsanız bu maçları kazanmanız gerekiyor" dedi ve ekledi: "Konu bireylerle ilgili değil. Elbette futbolda bireysel hatalar fark yaratabilir ve bunun sorumluluğunu alırsınız, ancak bu her zaman takımla ilgilidir."

Haberin Devamı

Galatasaray maçı sonrası Altay Bayındıra büyük müjde İngilizler açıkladı

YORUM YAZ