MENÜ

FIFA'dan Altay Bayındır'a müjde! Andre Onana ceza alabilir...

Manchester United'da Andre Onana bilmecesi yaşanıyor. Afrika Uluslar Kupası'na Kamerun ile katılma konusunda kararsızlık yaşayan son günlerin en çok tartışılan kalecisi FIFA'nın yasağıyla karşılaşabilir. İşte detaylar...

FIFA'dan Altay Bayındır'a müjde! Andre Onana ceza alabilir...

Sezon başında Inter'den 50 milyon euroluk bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer olan Kamerunlu kaleci Andre Onana yediği hatalı gollerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray karşısında yine hatalı goller yiyen Kamerunlu kaleci, Avrupa basınında da manşetleri süslemeyi başarmıştı. İtalyan basını 'Neyin peşindesin Onana?' başlıklarını kullanırken İngilizler, Onana transferini 'Fiyasko' olarak değerlendirdi.

'GALATASARAY'DA YENİDEN ÇİÇEK AÇTIM'

ONANA'NIN ALTAY BAYINDIR ENDİŞESİ

Galatasaray maçı öncesi Fulham, Luton Town ve Everton maçlarında kalesini gole kapayarak eleştirileri hafifleten Kamerunlu kaleci, Galatasaray ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında kendisi hakkında duyulan soru işaretlerini bir kez daha canlandırdı.

Afrika Kupası'nda mücadele edecek olan Kamerun Milli Takımı'nın da kalesini koruması beklenen Andre Onana bu eleştiriler karşısında kendini ispatlamak için milli takımdan gelen daveti geri çevirebilir.

Haberin Devamı

FIFAdan Altay Bayındıra müjde Andre Onana ceza alabilir...

FIFA YASAK KOYABİLİR!

Daily Mail'de yer alan habere göre Onana, kendisi yokken United'daki yerini Altay Bayındır'a kaptırmaktan endişe duyuyor ve Afrika Kupası'nı kaçırmayı deneyebilir.

FIFA kurallarına göre ise Onana'nın Kamerun Milli Takımı'ndan davet almasına rağmen Manchester United'ta forma giymesi yasak!

UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI GÜNCELLENDİ

The Sun'ın haberine göre FIFA kuralları şöyle diyor: Kendi federasyonu tarafından temsilci takımlarından biri için çağrılan bir oyuncu, ilgili federasyon tarafından aksi kararlaştırılmadıkça, serbest bırakıldığı ya da bırakılması gereken süre boyunca kayıtlı olduğu kulüp için oynama hakkına sahip değildir.

Bu da Kamerun'un Onana'yı turnuvaya çağırması durumunda kalecinin gitmeyi reddetmesi halinde oynamasına izin verilmeyeceği anlamına geliyor.

FIFAdan Altay Bayındıra müjde Andre Onana ceza alabilir...

ERIK TEN HAG'DAN ALTAY BAYINDIR KARARI!

Daily Mail'de yer alan habere göre Manchester United Menajeri Erik ten Hag son hatalarının ardından Andre Onana'nın yerine Altay Bayındır'a şans verebilir. Erik ten Hag, Altay Bayındır ile ilgili gelen bir soruya "Altay, Premier Lig'e ve Avrupa futboluna alışıyor, Türkiye'den geliyorsanız bu çok zor. Ama bu süreçten çok memnunuz, çok iyi gidiyor. Sabırlı olması gerekiyor ama iyi çalışırsa, gelişimini sürdürürse şansını bulacaktır ve o zaman da bunu kullanması gerekiyor." şeklinde yanıt vermiş ve milli kalecinin forma şansı bulma konusuna yeşil ışık yakmıştı.

Haberin Devamı

İŞTE ONANA'NIN KAÇIRMA İHTİMALİ OLAN MAÇLAR!

Afrika Kupası, 13 Ocak -11 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek. Manchester United bu tarihler arasında Tottenham, Wolverhampton, West Ham United ve Aston Villa ile karşılaşacak. Onana, Tottenham ile oynanacak karşılaşmayı kesin olarak kaçıracak.

Kamerun Milli Takımı'nın turnuvaya grup aşamasında veda etmesi durumunda ise Wolverhampton, West Ham ve Aston Villa ile oynanacak maçlarda Onana kaleyi koruyabilir

YORUM YAZ