MENÜ

Erik ten Hag'dan oyunculara ilginç test

Manchester United Menajeri Erik ten Hag futbolcularını ilginç bir teste sokacak. Başarılı çalıştırıcı bu test için oyuncularını Las Vegas'a götürecek.

Erik ten Hag'dan oyunculara ilginç test

Manchester United'ın Hollandalı menajeri Erik ten Hag oyuncuların iradesini test etmek için ilginç bir yöntem deneyecek.

Haberin Devamı

BEŞ YIL SONUNDA BİR İLK

2022 yılında Tayland ve Avustralya'da yıldızlarını kampa sokan kırmızı şeytanlar beş yıl aradan sonra tekrar ABD'de kamp yapmayı planlıyor. Daily Star'ın yaptığı habere göre kulüp yaz kampının bir parçası olarak ilk kez Las Vegas'a gidecek.

Erik Ten Hag'ın ekibi Temmuz ayında Amerika'nın başkentini ziyaret edecek. Sezon öncesi hazırlıklarının bir parçası olarak da Allegiant Stadyumu'nda bir Premier Lig ekibine karşı maç yapacak.

65.000 kapasiteli stadyumun ev sahibi NFL ekibi Las Vegas Raiders.

FUTBOLCULARA TEST

Hazırlık maçı ve kampının yanı sıra Erik ten Hag'ın Las Vegas gezisinin asıl amacının oyuncuların disiplinini test etmek için düzenlediği söyleniyor.

"Günah Şehri" olarak bilinen Las Vegas futbolcuların favori uğrak noktası. Gareth Bale, Jamie Vardy, Raheem Sterling, Michael Owen ve Jack Grealish gibi yıldızlar geçmişte Las Vegas'ta zaman geçiren isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

DAHA ÖNCE NE OLMUŞTU

Dünya Kupası sırasında Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesini tek taraflı fesh eden Manchester United sezon başında kampta kriz yaşamıştı. Takımdan ayrılmak isteyen Portekizli yıldız Bangkok kampına katılmamıştı.

YORUM YAZ