MENÜ

Efsane futbolcudan Galatasaraylıları kızdıracak sözler! 'Evinizde böyle bir takıma...'

Manchester United'ın efsane futbolcusu Paul Scholes, İngiltere basınına açıklamalarda bulundu. Kırmızı Şeytanlıların Devler Ligi'ndeki grubunu değerlendiren efsane isim, Galatasaraylıları kızdıracak ifadeler kullandı.

Efsane futbolcudan Galatasaraylıları kızdıracak sözler! 'Evinizde böyle bir takıma...'

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubunun ikinci maçında Manchester United deplasmanına konuk olmuştu. Sarı-kırmızılılar, bu maçı 3-2'lik skorla kazanıp 3 puanı hanesine yazdırmayı başarmıştı. Kırmızı Şeytanlıların efsane futbolcusu Paul Scholes, İngiliz temsilcisi ve Galatasaray hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

MANCHESTER UNITED EFSANESİNDEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Manchester United'ın efsanesi Paul Scholes, İngiliz ekibinin kötü gidişatı hakkında şu sözleri kullandı: 

"Her zaman dediğim gibi Şampiyonlar Ligi'nde evinizdeki maçları kazanır, deplasmanda beraberlik ya da galibiyet elde etmeye çalışırsanız gruptan çıkarsınız."

SCHOLES'TAN SARI-KIRMIZILI TARAFTARLARI KIZDIRACAK SÖZLER

Scholes, Manchester United'ın Galatasaray'a kaybetmesi hakkında da şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray maçı büyük bir hayal kırıklığı. Evinizde böyle bir takıma asla kaybetmemelisiniz. United güvensiz bir oyun oynadı. Sonuç büyük bir sürpriz değildi. Kendi sahalarında Kopenhag'a karşı çok şanslıydılar, pek iyi oynamadılar. Gruptan çıkma şansları yarı yarıya."

Haberin Devamı

Efsane futbolcudan Galatasaraylıları kızdıracak sözler Evinizde böyle bir takıma...

"KOPENHAG BENİ ENDİŞELENDİRİYOR"

Kopenhag maçı hakkında konuşan Paul Scholes, "Kopenhag maçı gerçekten çok zor. Avrupa'daki bu deplasman maçları çok zorlu. Manchester United'ın zayıflığı karşısında endişe etmeniz gerekir, baskı altında çökebilirler. Geçen yıl deplasman maçlarında zayıf olduklarını gösterdiler. Sevilla deplasmanını düşünüyorsunuz. Harika bir atmosferdi, düşmancaydı. Dağıldılar, baş edemediler. Çok iyi bir takım olmasalar da organize bir takım olan Kopenhag beni endişelendiriyor" ifadelerini kullandı.

"BAŞ EDEBİLECEK KARAKTER VAR MI BİLMİYORUM"

Takım hakkında konuşan efsane isim, "Takımda büyük atmosferle baş edebilecek karakter ve savaşçılar var mı bilmiyorum. Ancak Kopenhag'da kazanırlarsa bu onlara gerçek bir şans verir" dedi.

"ERIK TEN HAG MAÇ KAZANMAK ZORUNDA"

Erik ten Hag'ın maçı kazanası gerektiğini dile getiren Scholes, "Erik ten Hag maç kazanmak zorunda, yapabileceği bir şey yok. Bunu nasıl yaptığınızın önemli olduğunu düşünmüyorum. Çok para harcadı, sonuçlar ve performans ortalamanın çok altındaydı ama bu noktada sadık kalınacak doğru kişi o" açıklamalarında bulundu.

Efsane futbolcudan Galatasaraylıları kızdıracak sözler Evinizde böyle bir takıma...

Efsane futbolcudan Galatasaraylıları kızdıracak sözler Evinizde böyle bir takıma...

YORUM YAZ