MENÜ

Bruno Fernandes'ten Galatasaray-Manchester United maçı sözleri

Premier Lig'de deplasmanda Everton'a konuk olan Manchester United sahadan sahadan 3-0'lık net bir skorla ayrıldı. Mücadelenin ardından konuşan takımın yıldız ismi Bruno Fernandes, Galatasaray ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı hakkında da yorum yaptı. İşte detaylar...

Bruno Fernandes'ten Galatasaray-Manchester United maçı sözleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin beşinci haftasında Galatasaray sahasında Manchester United'ı konuk edecek. Premier Lig'de son oynadığı Everton mücadelesini deplasmanda 3-0 kazanan Manchester United'da Portekizli yıldız Bruno Fernandes dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'HARİKA BİR MAÇ OLACAK'

Premier Lig'de Everton'ı deplasmanda 3-0'la geçtikleri maçın ardından Galatasaray ile oynayacakları maça değinen Portekizli futbolcu şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray deplasmanındaki maçın ne kadar önemli ve ne kadar kritik olduğunu biliyoruz. Harika bir atmosferde, harika bir futbol maçı olacak. Galatasaray gerçekten çok güçlü bir futbol oynuyor. Atmosferin çok zor olacağını biliyoruz ama hazırlıklı olacağız."

Bruno Fernandesten Galatasaray-Manchester United maçı sözleri

'3 PUANA İHTİYACIMIZ VAR'

Galatasaray maçının çok önemli olduğunu vurgulayan Bruno Fernandes, "Galatasaray'ı yenmeye ve 3 puan almaya ihtiyacımız var. Bayern ile oynayacağımız maçın final olabilmesi için İstanbul'da elimizden gelenin en iyisini yapmalı ve kazanmalıyız" dedi.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM VE DAVINSON'UN DURUMU BELLİ OLDU

29 yaşındaki on numara bu sezon Manchester United'da 18 resmi maçta forma şansı buldu. Bruno Fernandes bu karşılaşmalarda rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Portekizli on numara aynı süreçte 4 asist üretti.

Bruno Fernandesten Galatasaray-Manchester United maçı sözleri

GALATASARAY-MANCHESTER UNITED MAÇI NE ZAMAN?

Temsilcimiz Galatasaray ile Manchester United, 29 Kasım Çarşamba günü Rams Park'ta karşı karşıya gelecek. Mücadele 20:45'te başlayacak.

Bruno Fernandesten Galatasaray-Manchester United maçı sözleri

YORUM YAZ