MENÜ

Andre Onana'dan Altay Bayındır'a kötü haber: Moral bozucu mesaj...

Son olarak Premier Lig'de Tottenham ile 2-2 berabere kalan Manchester United'da Kamerunlu kaleci Andre Onana, Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan ülkesinin kadrosuna katılmak için Fildişi'ne gitti. İşte detaylar...

Andre Onana'dan Altay Bayındır'a kötü haber: Moral bozucu mesaj...

İngiltere Premier Ligi'nin 21. haftasında dün gece Manchester United sahasında Tottenham ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip mücadelede iki kez öne geçmesine rağmen rakibiyle 2-2 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Andre Onana bugün, Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Kamerun Milli Takımı'na katılmak için Fildişi Sahilleri'ne gitti.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

27 yaşındaki kaleci uçakta çekilmiş bir görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşırken, bugün TSİ 20:00'de başlayacak olan Gine mücadelesinde yedek kulübesinde yer alması bekleniyor. Gine karşısında Kamerun kalesini Fabrice Ondoa'nın koruması bekleniyor.

Kamerun grupta, Gine'nin dışında Senegal ve Gambiya ile karşı karşıya gelecek.

Andre Onanadan Altay Bayındıra kötü haber: Moral bozucu mesaj...

HİÇBİR MAÇI KAÇIRMAYABİLİR

Andre Onana, Manchester United'ın hiçbir maçını kaçırmayabilir. Şampiyonlar Ligi ve İngiltere Lig Kupası'ndan elenen Manchester United'ın bir sonraki maçı 1 Şubat günü Wolverhampton'a karşı.

Kamerun'un 19 Şubat'ta Senegal ve 23 Şubat'ta Gambiya ile karşılaşacak. Rigobert Song'un çalıştırdığı Kamerun grup mücadelesinde turnuvaya veda ederse Andre Onana, Manchester United'da resmi hiçbir maçı kaçırmamış olacak.

Haberin Devamı

'ALTAY'A MORAL BOZUCU MESAJ'

Manchester United, 8 Ocak günü FA Cup maçında Wigan Athletic ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Premier Lig'in iki lig altında bulunan 1. Lig'de yer alan Wigan'a karşı Andre Onana kaleyi korumuştu.

Andre Onanadan Altay Bayındıra kötü haber: Moral bozucu mesaj...

İngiliz Daily Mail bu durumu sayfalarına taşırken, "United'ın Onana'yı Wigan'a karşı oynatması, United'ın iki numarası Altay Bayındır'a moral bozucu bir mesaj oldu" ifadelerini kullandı. Sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen başarılı kaleci henüz bir maçta İngiliz devinin kalesini koruyamadı.

YORUM YAZ