MENÜ

Altay Bayındır'ın yeni teknik direktörünü açıkladılar! İlaç gibi gelecek

Bu sezon hem Premier Lig şampiyonluğu hem de ilk 4 yarışından uzak kalan İngiliz devi Manchester United'ın, yazın radikal bir hamle yapmaya karar verdiği iddia edildi. Söz konusu değişiklik, A Millî Takım kalecisi Altay Bayındır'ı da olumlu etkileyebilir. İşte detaylar...

Altay Bayındır'ın yeni teknik direktörünü açıkladılar! İlaç gibi gelecek

2012-2013 sezonundan bu yana İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Manchester United, bu sezon da zirve yarışından uzak kalmış durumda. Millî maç arasına 47 puan, 0 averaj ile 6. sırada giren Kırmızı Şeytanlar'ın ligi ilk 4 sırada bitirmesi de düşük bir ihtimal. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de grup aşamasında elenen İngiliz devinin yazın radikal kararlar alacağı konuşuluyor. Bu kararlar, kaleci Altay Bayındır'ı da yakından etkileyecek.

Haberin Devamı

Altay Bayındırın yeni teknik direktörünü açıkladılar İlaç gibi gelecek

UNITED'DAN ALTAY AÇIKLAMASI

Manchester United'ın yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Altay Bayındır, geçtiğimiz günlerde sakatlandı. Tecrübeli eldiven yaşadığı bu sakatlığın ardından A Millî Takım'ın Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçları öncesinde kampa da alınmadı. United'dan yapılan açıklamada, "Manchester United kalecisi Altay Bayındır sakatlığı nedeniyle pazar günü Liverpool'a karşı oynanacak Emirates FA Cup çeyrek finalini kaçıracak. Kırmızılar'daki ilk maçına dördüncü turda Newport County karşısında çıkan 25 yaşındaki kalecinin kas gerginliği nedeniyle yaklaşık iki hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu sorun, Türkiye'nin Budapeşte'de Macaristan ve Viyana'da Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçlarında da forma giyemeyeceği anlamına geliyor" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

GARETH SOUTHGATE SÜRPRİZİ

Öte yandan İngiliz basını Daily Star'da yer alan habere göre Manchester United, sezon sonunda Erik ten Hag ile yollarını ayırma kararı aldı. Habere göre kulübün yeni milyarder sahibi Sir Jim Ratcliffe, Hollandalı teknik adamla yollarını ayıracak. Haberde, United'ın yeni hocasının şu anda İngiltere Millî Takımı'nı çalıştıran Gareth Southgate olacağı aktarıldı. Southgate'in yazın takıma gelmesi, Altay Bayındır'ın kendisini kanıtlaması için de bir fırsat olabilir.

Altay Bayındırın yeni teknik direktörünü açıkladılar İlaç gibi gelecek

BRENTFORD MAÇINDA DÖNÜYOR

Kas gerginliği sebebiyle tedavisine başlanan Altay Bayındır, FA Cup'ta oynanan Liverpool maçını kaçırdı. A Millî Takımı'nın EURO 2024 öncesi Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı hazırlık karşılaşmalarında da forma giyemeyecek olan 25 yaşındaki eldiven, büyük bir ihtimalle 30 Mart'ta kulübedeki yerini alacak. Manchester United, millî maç arasının ardından 30 Mart Cumartesi gecesi saat 23.00'te Premier Lig'in 30. hafta mücadelesinde Brentford'a konuk olacak.

YORUM YAZ