MENÜ

Altay Bayındır ilk maçına çıktı, Manchester United turladı! İşte performansı

İngiltere FA Cup 4. Tur maçında Manchester United ile Newport County karşı karşıya geldi. Kırmızı-Şeytanlar'ın milli file bekçisi Altay Bayındır, ilk resmi maçına çıktı ve Manchester United kritik maçı 4-2 kazanarak tur atladı. Öte yandan Altay Bayındır'ın performansı dikkat çekti.

Altay Bayındır ilk maçına çıktı, Manchester United turladı! İşte performansı

Manchester United, İngiltere FA Cup 4. Tur maçında Newport County ile kozlarını paylaştı. Kritik maç Rodney Parade Stadyumu'nda oynandı. Sezon başında Fenerbahçe'den transfer olan milli futbolcu Altay Bayındır'ın ilk resmi maçında Manchester United, Newport County'i 4-2 mağlup etti ve bir üst tura adını yazdırdı.

Haberin Devamı

5 GOLLÜ MAÇ UNITED'IN

Manchester United'a galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Fernandes, 13. dakikada Mainoo, 68. dakikada Antony ve 90+4. dakikada Höjlund'dan geldi. Newport County'in gollerini ise 36. dakikada Morris ve 47. dakikada Evans attı.

Altay Bayındır ilk maçına çıktı, Manchester United turladı İşte performansı

90 DAKİKA SAHADA KALDI

Manchester United forması giyen genç kaleci Altay Bayındır, İngiliz ekibinde ilk maçına çıktı. Milli futbolcu 90 dakikada sahada kaldı.

ALTAY BAYINDIR'IN PERFORMANSI

Maça ilk 11'de sahaya ve 90 dakikada sahada kalan file bekçisi Altay Bayındır, bu süre zarfında 5 kurtarış yaptı. Genç kaleci attığı 29 pasın 23'ünde başarılı oldu.

Öte yandan Altay, Machester United formasını giyen ilk Türk futbolcu ünvanının sahibi oldu.

MAÇIN ARDINDAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Haberin Devamı

Milli file bekçisi mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, "Yeni ailem burasıymış gibi hissediyorum. Herkesin beni desteklediğini görüyorum. Eğer beni desteklerlerse her maçta her şeyimi veririm" ifadelerini kullandı.

Desteğin önemine vurgu yapan Altay Bayındır, "Destek tüm oyuncular için önemlidir. Bu duyguyu anlatamam. Manchester United gibi büyük bir kulüpte forma giyen ilk Türk oyuncu oldum. Her gün kendime nasıl gelişebilirim sorusunu soruyorum" dedi.

Altay Bayındır ilk maçına çıktı, Manchester United turladı İşte performansı

YORUM YAZ