MENÜ

Manchester United, Ozan Kabak transferi için devrede

Yıldızı Virgil van Dijk'ın sakatlığı sonrası Liverpool'un transferi adına görüşmelere başladığı belirtilen Ozan Kabak için bir başka İngiliz devi Manchester United'ın da devreye girdiği aktarıldı. Schalke forması giyen milli yıldızımız Ozan Kabak için Inter ve Milan'ın da ilgisinin sürdüğü ifade edilmekte.

Manchester United, Ozan Kabak transferi için devrede

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool, Everton karşısında sakatlanarak sezonu kapatan yıldız stoperi Virgil van Dijk'ın yerini Schalke forması giyen milli yıldızımız Ozan Kabak ile doldurmak isterken bir başka İngiliz devinin daha devrede olduğu aktarıldı. İtalya'dan Calcio Mercato'nun haberine göre Inter ve Milan'ın da istediği oyuncu için Manchester United, devreye girmiş durumda.

Haberin Devamı

Uzun dönemdir savunmada yaşanan sıkıntıları çözememiş olan Manchester United'da Ole Gunnar Solskjaer, Schalke forması giyen milli yıldızımızı kadrosunda görmek istiyor. Liverpool'un görüşmelere başladığı Ozan'ı 22 milyon Euro'luk bir teklifle kadrosuna katmak istediği iddia edilmişti ama Alman basını, bunun pek mümkün olmayacağı görüşünde.

SPORT1, Liverpool ile daha önce de görüşen Schalke'ye resmi bir teklif iletilmediğini belirtirken devre arasındaki olası bir transfer için de Schalke'nin 35 milyon Euro'nu altındaki teklifleri dikkate almayacağını belirtti.

İngiltere'de Liverpool ve Manchester United arasındaki olası bir transfer yarışının baş aktörü olabilecek Ozan için Milano'nun devlerinin de rekabet halinde oldukları ifade ediliyor. Milan, Ozan Kabak'ı çok daha önceden beri kadrosuna katmak istemekte. Nitekim daha Galatasaray döneminde oyuncunun transfer edilmek istendiği belirtilmişti. Inter'de ise Antonio Conte, Milan Skriniar'ın Premier Lig'e gitme ihtimaline karşılık alternatifini Ozan Kabak olarak belirlemişti.

YORUM YAZ