MENÜ

Manchester United efsanesi Wayne Rooney'den, Sir Alex Ferguson itirafı

İngiltere Championship ekiplerinden Derby County'nin teknik direktörü Wayne Rooney, efsanesi olduğu Manchester United hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İngiliz teknik adam, Manchester United'ı çalıştırmak istediğini belirterek, efsane teknik direktörü Sir Alex Ferguson ile yaşadığı bir anısını da paylaştı.

Manchester United efsanesi Wayne Rooney'den, Sir Alex Ferguson itirafı

İngiltere Championship ekiplerinden Derby County'nin teknik direktörü Wayne Rooney, efsanesi olduğu Manchester United hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

The Sun'da yer alan habere göre kariyerinde bir gün Manchester United'ı çalıştırmak istediğini belirten Rooney, "Manchester United menajeri olmak istiyorum. Şu anda hazır olmadığımı biliyorum ama bir gün gerçekleşeceğinden emin olmak için yaptığım her şeyi planlamam gerekiyor." sözlerini dile getirdi.

Everton ve Sir Alex Ferguson itirafı

Manchrester United'ın efsane teknik direktörü Sir Alex Ferguson ile yaşadığı bir anısını anlatan Rooney, Ferguson'un 14 yaşındayken kendisini transfer etmek istediğini ancak bunu sert bir dille reddettiğini belirterek, "Sir Alex Ferguson, ben 14 yaşındayken, beni transfer etmeye çalıştı. Annem ve babamla telefonda görüşüyordu. Ailem bana 'Alex telefonda, Manchester United seninle anlaşmak istiyor' dediler. Onlara dönüp, 'Everton'da oynamak istiyorum' dedim." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo sözleri

Eski takım arkadaşlarına da değinen İngiliz efsane, Manchester Unitede tarihinin unutulmaz stoperleri arasında yer alan Rio Ferdinand'ı "kibirli" olarak nitelendirirken, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'dan ise "sinir bozucu" olarak behsetti.

Manchester United'da kupalarla dolu 13 sezon geçiren Rooney, Kırmızı Şeytanlarla 559 maçta forma giyerken, 253 gol ve 146 asiste imza atmayı başarmıştı.

YORUM YAZ