MENÜ

Manchester City'den Grealish için 117 milyon euro

Premier Lig şampiyonluğu için iddialı bir kadro kurmayı planlayan İngiliz devi Manchester City, Aston Villa'da forma giyen Jack Grealish için 100 milyon sterlin yaklaşık 117 milyon euro önerdi. Villa'nın bu teklifi kabul etmesi bekleniyor. Transferin gerçekleşmesi halinde Grealish, hem Manchester United hem de İngiliz futbol tarihinin en pahalı transferi olacak.

Manchester City'den Grealish için 117 milyon euro

Manchester City, İngilizlerin son dönemdeki önemli yıldızlarından Jack Grealish için kesenin ağzını açtı.

Haberin Devamı

İngiliz basınından Sky Sports'un haberine göre şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak isteyen Kırmızı Şeytanlar, Aston Villa'nın kadrosunda yer alan Jack Grealish için 100 milyon sterlin yaklaşık 117 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Villa'nın bu teklife olumlu yanıt vermesi bekleniyor.

Rekor kırılacak

Transferin gerçekleşmesi halinde Grealish, hem Manchester City hem de İngiliz futbol tarihinin en pahalı transferi olacak. Manchester United, 2016 yılında Juventus'tan 105 milyon euro karşılığında kadrosuna katarak dönemin rekorunu kırmıştı.

Haberin Devamı

26 maçta 18 gole katkı

25 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Aston Villa formasıyla çıktığı 26 Premier Lig maçında 6 gol 12 asistlik performans sergilemişti. Grealish ayrıca, İngiliz milli takımıyla yer aldığı EURO 2020'de final oynama başarısı da göstermişti.

YORUM YAZ