MENÜ

Manchester City-Stoke City maç sonucu: 7-2

İngiltere Premier Ligi'nin 8. hafta mücadelesinde Manchester City kendi sahasında Stoke City'yi ağırladı ve mücadeleden 7-2'lik farklı bir skorla ayrıldı.

Manchester City-Stoke City maç sonucu: 7-2

Edip Adanır /Etihad Stadyumu

Etihad stadındayım United maçını televiztondan izledim Emre Can golü atabilse maçı o anda bitirebilirdi Liverpool sezon başından beri favorim Man City geçen sezon kaleci stoper anlaşmazlığı City'yi şampiyonluktan etti. Guardiola'nın takımda taşları değiştirmesini bu sezon yapacağını zannetmiyorum.

Aguero ve İlkay bugün yedekler arasında.City Raheem sterlingle ilk gol tehlikesi yarattı 4'ncü dakikada.7'nci dakikada De Bruyne ortaladı, Sane altı pastan topu dışarı vurdu.

11'nci dakikada Raheem Sterling müsait durumda vuruşunda top Butland'da kaldı.İlk 15 dakikada City son vuruşlarda dikkatli olsa maç kopmuştu.

De Bruyne çizgiye indi ortasına Gabriel Jesus vurdu ve City 1-0 önde de Bruyne'nin asistinde Raheem sterling ikinci golü kaydetti.City 2-0 önde dakika 20.

25'nci dakika Etihad stadında City 2-0 önde ve her an üçüncü golü atabilir ve Raheem Sterling ortaladı, David Silva farkı 3e çıkardı dakika 27 City 3-0 önde.

İlk yarıda City'nin 3-0 üstünlüğü var derken Diof Stoke Cityye 45nci dakikada gol kazandırınca durum 3-1 oldu.

Etihad stadında ilk yarıda 3-1 City üstünlüğü var.

2. yarıda gol yağmuru

Fernandinho Uzaktan tavana astı ardından Sane durumu 6-2 yaptı. İlkay oyunda dakika 66 ardından Agüero oyuna girdi.ardından Yaya toure oyuna girdi.

Stoke çok kötü başladığı maçta 2 gol kaydetti derken Fernandinho'nun golü gerçekten harikaydı Ardından Sane durumu 6-2 yaptı.

Uzun zamandır premier ligde bu kadar zevkle seyrettiğim bir maç olmadı.İkinci yarıda kimse Stoke takımının 2 gol atacağını beklemiyordu

Goller yağmur gibi geldi.70'nci dakikadayız. Bence City bir gol daha atar gibime geliyor.

De bruyne ve sterling Stoke City'yi sağlı sollu ortalar yapınca goller sırayla geldi.İkisi de bugün çok iyi oynadılar.

Ardından 76'ncı dakikada Yaya Toure oyuna girdi.

City bugün iki hatalı gol yese de benim bu sezonki şampiyonum derken Bernardo Silva durumu 7-2 yaptı.Premier ligde 38nci senem ne böyle bir skor aklımda şu anda ne de City'nin oynadığı pozitif futbol.

81nci dakikadayız etihad stadında futbolda böyle şeyler olur ama City bugün gole doymadı ve birbirlerinin yardımına koşarak harika bir futbol seyrettirdi seyircilere

84ncü dakikadayız seyircilerin iştahla seyrettiği bir maç oldu ayrıca Guardiola Yaya Toure-Mangala ve İlkayı oyuna alarak bu sezon hepinizden faydalanmak istiyorum mesajı verdi takımına.John Stones bu sezon geçen sezondan çok daha hazır ve istekli bir oyun oynadı bugün bilhassa oyuna çıkarken pas trafiğini idare etti sessizce.

İki takımı da tebrik etmek gerekiyor harika bir maç seyrettirdiler seyirciye.

Etihad stadından selamlar sevgiler Maçın oyuncusu Kevin De bruyne seçildi Maçı City 7-2 lik skorla kazandı.

Maç kadroları

Manchetser City: Ederson, Kyle Walker, Stones, Otamendi, Sterling, De Bruyne, Delph, Sane, David Silva, Fernandinho, Gabriel Jesus

Yedekler: Claduio Bravo, Danilo, Mangala, İlkay, Bernardo Silva, Yaya Toure, Agüero

Stoke City: Butland, Pieters, Wimmer, Zouma, Cameron, Edwards, Shaqiri, Fletcher, Maxim Choupo-Moting, Jese, Diouf

Yedekler: Grant, Martins Indi, Afellay, Charlie Adam, Sobhi, Berahino, Peter Crouch



Haberin Devamı
YORUM YAZ